Schrijfwarenspecialist La Couronne du Comte opent vestiging te Tilburg


TILBURG, 20100426 -- Schrijfwaren- en lederspecialist Dennis van de Graaf opent zaterdag 8 mei zijn nieuwe winkel aan de Noordstraat 96 te Tilburg. De chique winkelnaam, La Couronne du Comte, geeft perfect de exclusiviteit van het assortiment weer. Deze winkel is een logisch vervolg op zijn succesvolle webwinkel in luxe schrijfwaren.

Het assortiment van La Couronne du Comte is dusdanig uitgebreid, dat het de meeste schrijfwarenretailers in Nederland overtreft. Naast diverse hoogwaardige schrijfinstrumenten verkoopt La Couronne du Comte tevens inkt en navullingen, luxe lederwaren en exclusieve (leder)accessoires. Maar de focus ligt duidelijk op de verkoop van pennen in allerlei soorten en maten.

Dennis van de Graaf vertelt enthousiast: "Het is natuurlijk hartstikke spannend je eerste winkel te openen. Het is prettig dat ik nu het gehele assortiment van mijn webwinkel mijn klanten fysiek kan aanbieden. Het succes van de webwinkel geeft aan dat er behoefte is aan exclusieve schrijfwaren. Ook dankzij onze eersteklas service hebben wij alle vertrouwen in deze succesvolle onderneming, ondanks de mindere economische tijden."

La Couronne du Comte, vanaf 8 mei gevestigd in een monumentaal pand in de Tilburgse binnenstad, verkoopt vele bekende en minder bekende kwaliteitsmerken zoals Waterman, Parker en Visconti. Van Visconti is La Couronne du Comte zelfs een Gold Point Member. Van het bekende merk Caran d'Ache bevindt zich een shop-in-shop in deze vestiging. Alle bekende en minder bekende merken zijn terug te vinden op de website www.lacouronneducomte.nl.