Ingezonden persbericht

Datum: 05-05-2010

Auteur Moeders langs de lijn signeert bij Plantage Books & More Voorhoeve

Amstelveen - 5 mei - Zaterdag 8 mei signeert Sandra Blikslager, auteur van Moeders langs de lijn - handboek voor de voetbalmoeder, bij Boekhandel Plantage Books & More Voorhoeve in de Kerkstraat in Hilversum. Sandra Blikslager is van 14.00 tot 15.00 uur in de boekhandel aanwezig om haar boek voor en over voetbalmoeders te promoten.

Voor Moeders langs de lijn sprak auteur Sandra Blikslager met vele voetbalmoeders, waaronder Telegraaf-columniste Magali Gorré, over hun rol en over hun voetballende kroost. Ook sprak ze specialisten op voetbalgebied zoals presentator Humberto Tan, scheidsrechter Bas Nijhuis, adviseur jeugdvoetbal Marjorie Slory, oud-bondscoach vrouwenvoetbal Vera Pauw, directeur technische zaken van een betaald voetbalclub Mohammed Allach en jeugdvoetbalspecialist Jeroen Siebelink. Zij geven uit de eerste hand tips en adviezen voor moeders met voetballende kinderen op alle niveaus - van gelukkige amateurs tot voetbalbeloftes bij een topclub.

Sandra Blikslager (1963) is hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes. Sport is daarnaast een grote passie van haar. Het is daarom niet vreemd dat Sandra raakvlakken zocht tussen haar magazine Damespraatjes en in het bijzonder de voetbalsport. In Moeders langs de lijn komen al haar liefhebberijen bijeen.

Over Uitgeverij Tipi

Uitgeverij Tipi is onderdeel van Totemboek en is een huis met boeken voor lezers die van aanpakken houden. Meer informatie is te vinden op www.uitgeverijtipi.nl.



Ingezonden persbericht