Gemeente Teylingen

brainstormbijeenkomst met ondernemers

Gemeente organiseert brainstormbijeenkomst met ondernemers

27 januari 2010

Op 10 mei is het zover! Dan rijdt de Giro d'Italia door onze gemeente. Deze unieke dag wil de gemeente niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom worden ondernemers uitgenodigd voor een brainstormbijeenkomst over andere evenement die in het teken staan van de Giro.

De Giro d'Italia

De Giro d'Italia (Ronde van Italië) is een wielerwedstrijd die ieder jaar plaatsvindt.

Zoals de Tour de France de ronde van Frankrijk is, is de Giro d'Italia de ronde van Italië.

Dit jaar wordt de Giro d'Italia ook in Nederland gereden. Bekende wielrenners nemen deel aan deze wedstrijd. Van de in totaal 21 wedstrijdrondes is de derde ronde de wedstrijd waarin Sassenheim en Warmond een onderdeel zijn in de route.

De wielerronde begint om 12.00 uur in Amsterdam en eindigt in Middelburg. Rond 13.00 uur wordt de doorkomst van de wielrenners in Teylingen verwacht. Een uur voordat de wielrenners voorbij rijden, passeert een promotiekaravaan de route.

De brainstormbijeenkomst

De wielerronde zorgt voor veel extra bezoekers; onder andere toeristen en wielerfans maar ook mensen uit Teylingen en de regio. Het is een unieke kans om hier van te profiteren. Het college van burgemeester en wethouders organiseert daarom een brainstormbijeenkomst voor ondernemers om na te denken over acties die georganiseerd kunnen worden rondom dit bijzondere evenement.

De brainstormbijeenkomst vindt plaats op:

10 februari 2010 om 20.00 uur in het Bestuurscentrum in Voorhout

(Raadhuisplein 1)

Na afloop van de bijeenkomst is er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Bent u ondernemer en u wilt graag deelnemen aan deze brainstormbijeenkomst, meldt u dan aan bij Lillian Westerbeek via 0252
- 783 501 of giroditalia@teylingen.nl. Aanmelden kan tot 8 februari.

Nieuwe afvalcontainers