Rechtbank Middelburg


Bereikbaarheid rechtbank Middelburg op 10 mei 2010

Op 10 mei 2010 finisht de derde etappe van de Giro d'Italia in het centrum van Middelburg. Op deze dag zal de binnenstad én de rechtbank Middelburg tussen 07.00 en 19.00 uur minder goed bereikbaar zijn. Bezoekers van de rechtbank moeten rekening houden met omleidingen en wellicht een langere reistijd naar de rechtbank.

Geadviseerd wordt om op 10 mei zo veel mogelijk met het openbaar vervoer naar de rechtbank te komen. Als u met de auto komt, kunt u het beste, zeker 's middags, parkeren in Middelburg Zuid of op het ZEP-terrein (Zeeuws Evenementen Podium. Het ZEP-terrein vindt u vlak bij de A58. Vanaf het ZEP-terrein rijdt een gratis bus naar het station in Middelburg.

Mocht u in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart en vlak bij de rechtbank willen parkeren, dan kunt u dit aan de rechtbank doorgeven via telefoonnummer 0118-677567 of via het emailadres info.rb.middelburg@rechtspraak.nl.

Meer informatie over de Giro d`Italia vindt u op de site http://www.giromiddelburg.nl/ Informatie over de verkeersmaatregelen vindt u op de website van de gemeente Middelburg http://www.middelburg.nl/web/Actueel/Maatregelen-Giro-dItalia.htm.

Bron: Rechtbank Middelburg Datum actualiteit: 6 april 2010 Naar boven