Gemeente Veenendaal


Werkzaamheden rondweg West

Vanaf 10 mei start aannemingsmaatschappij Van Gelder bv met onderhoud van riolering en grootschalig asfaltonderhoud aan de Rondweg-west. De werkzaamheden worden in drie verschillende fases uitgevoerd van zuidelijke naar noordelijk richting, namelijk: fase 1 vanaf Kerkewijk (La Montagne) tot aan Kruispunt Dijkstraat, fase 2 vanaf kruispunt Dijkstraat tot aan Het Goeie Spoor en fase 3 vanaf Het Goeie Spoor tot aan kruispunt Panhuis.

Â

Fase 1 wordt uitgevoerd in de periode 10 mei tot en met 18 juni. De werkzaamheden bestaan uit: voorbereidende en opbreekwerkzaamheden, verwijderen van de asfaltverharding, versmallen van de rijbaan en aanbrengen van de betonbanden, aanbrengen van de asfaltverhardingen en markeringen en afwerken van de terreinen.

Â

Fase 2 wordt uitgevoerd in de periode 07 juni tot en met 22 juli (bouwvak 2010). De werkzaamheden bestaan uit: voorbereidende en opbreekwerkzaamheden, verwijderen van de asfaltverhardingen, versmallen van de rijbaan en aanbrengen van de betonbanden, aanbrengen asfaltverhardingen en markering en afwerken van de terreinen.

Â

Fase 3 wordt uitgevoerd in de periode 16 augustus (na bouwvak 2010) tot en met 17 september.

De werkzaamheden bestaan uit: voorbereidende en opbreekwerkzaamheden, herstellen van de betonbanden langs de rijbaan, verwijderen en aanbrengen van riolering, reparatie en renovatie van riolering, aanbrengen asfaltverhardingen en markering en afwerken terreinen.

Â

De afronding van de werkzaamheden voorzien wij eind september. Deze planning kan wijzigen door onvoorziene factoren, zoals de weersomstandigheden.

Â
Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden voor bewoners, medewerkers van de aannemer en de gemeente op veilige wijze plaats te laten vinden stellen we een omleiding in tijdens de gehele uitvoering via de Rondweg-oost. Per fase zal het werkvak van iedere fase voor het verkeer zijn afgesloten. In de weekenden zullen de kruispunten in oostelijke en in westelijke richting opengesteld zijn voor verkeer. Fietsverkeer kan zoveel mogelijk ongehinderd doorgang behouden.

Â

Helaas is overlast voor u als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij stellen alles in het werk om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn.

Â
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze toezichthouder, de heer A.N. Nijmeijer, telefoonnummer 06-10 35 34 76 en via e-mail andre.nijmeijer@veenendaal.nl. Â