Gemeente Zederik


Themabijeenkomst voor mantelzorgers

Met als thema 'Zorg voor jezelf!' organiseert de afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden een bijeenkomst op maandag 10 mei. Deze bijeenkomst vindt plaats van 9.30 tot 11.30 uur in Het Spant, Liesveldweg 67 te Ameide.

De praktijk leert dat veel mantelzorgers zich bewust of onbewust zorgen maken. Zorgen maken leidt ertoe dat kostbare MEE energie verloren gaat. Energie die u juist nodig heeft om te kunnen blijven zorgen. Tijdens deze ochtend krijgt u informatie en praktische tips om zodoende inzicht te krijgen in de belasting die de zorg met zich meebrengt. Onderwerpen zoals grenzen stellen, vrije tijd en ondersteuning komen kort naar voren. Er wordt stilgestaan bij hetgeen de afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE voor u kan doen, zoals individuele ondersteuning en een speciale cursus. Daarnaast is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers.

Aanmelden
Alle mantelzorgers uit de gemeente Zederik zijn welkom. Aanmelden kan tot 7 mei 2010 bij de afdeling Mantelzorg- en
vrijwilligersondersteuning van MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Het telefoonnummer is 0900 202 06 72 (lokaal tarief). U kunt ook een e-mail sturen naar servicebureau@meeav.nl.