Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Han Hendriks lid van curatorium aan de VU

Baarn, 10 mei 2010 - Han Hendriks is lid geworden van het curatorium van de postgraduate opleiding Management Consultant aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Hendriks is mede-oprichter en partner bij Kirkman Company in Baarn, alsmede een spreker, schrijver en onderzoeker op het gebied van zelf doen, uitbesteden en samenwerken (Make, Buy or Ally).

Over Kirkman Company
Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijke management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden zoals allianties, fusies en overnames (Make, Buy or Ally). De sourcingsvraagstukken spelen op het gebied van HR, Operations, IT, Legal&Finance, Communication, Marketing&Sales, Procurement en Facilities. Kirkman Company werkt voor vooruitstrevende organisaties in de sectoren Handel & Industrie, Overheid & Not-for-profit en Financieel Zakelijke Dienstverlening. Vanuit kantoren in Baarn (Nederland) en Londen (UK) werken zeventig medewerkers aan de verdere -internationale- ontwikkeling van Strategic Sourcing.

Noot voor de redactie,