Twee miljoen reisverslagen

10/05/2010 11:28

WaarBenJij.Nu

Online reiscommunity WaarBenJij.Nu bereikte onlangs een mijlpaal: het tweemiljoenste reisverslag werd geplaatst. In april 2010 bestond WaarBenJij.Nu precies zeven jaar en in deze jaren schreven Nederlandse wereldburgers meer dan twee miljoen verslagen, die nog steeds allemaal online te lezen zijn. Door middel van deze reisverslagen én de bijna 20.000 reistips, wordt er op WaarBenJij.Nu leuke en nuttige informatie gegeven over vrijwel alle landen ter wereld, voor en door reizigers.

WaarBenJij.Nu: altijd 'reporters' ter plaatse

Met bijna 185.000 reizigers die een online reisdagboek bijhouden, heeft WaarBenJij.Nu een groot netwerk van 'burgerjournalisten' opgebouwd die tezamen inmiddels meer dan 2.000.000 reisverslagen en bijna 20.000 reistips hebben geschreven. Als er ergens ter wereld iets gebeurd, is er bijna altijd een reiziger van WaarBenjij.Nu ter plaatse. Dit heeft al meerdere malen voor interessante verslagen en invalshoeken gezorgd, bij gebeurtenissen zoals recentelijk de overstromingen in Peru, de aardbeving in Haïti, de protesten in Bangkok en Griekenland en de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Over WaarBenJij.Nu

Op reiswebsite WaarBenJij.Nu houden reizigers contact met het thuisfront en met andere reizigers, door het plaatsen van verslagen, tips, foto's en video's. WaarBenJij.Nu bestaat sinds april 2003 en is met jaarlijks meer dan 35 miljoen bezoeken uitgegroeid tot de grootste online reiscommunity van Nederland. In zeven jaar tijd evolueerde de site van online reisdagboek naar de reiscommunity die het nu is. Moederbedrijf Easyapps is met wobistdujetzt.com en whereareyou.net ook actief op de Duitse en Engelse markt. Binnenkort wordt er tevens een Franse variant gelanceerd. Bij Easyapps zijn momenteel 12 personen werkzaam.





http://waarbenjij.nu/

http://www.waarbenjij.nu