Scania


maandag 10 mei 2010 12:28

Imposante Scania King of the Road V8 voor Klein Kromhof

Breda, 10 mei 2010 - Klein Kromhof Houtvezels B.V. uit Daarlerveen heeft een nieuwe Scania R 500 LB6x2*4HNB in gebruik genomen. Het betreft de nieuwe Scania R-serie, Truck of the Year 2010, compleet met het omvangrijke King of the Road pakket.

De nieuwe imposante Scania R-serie King of the Road van Klein Kromhof. Vergroot foto

Dankzij het fraaie spuitwerk van Dasselaar te Vriezenveen komt het exterieur nog meer tot zijn recht. Aflevering vond plaats door Kees Balt, Account manager van de Scania vestiging Twente.

Het ontbreekt de gelukkige chauffeur van deze nieuwe Scania aan niets. De Topline cabine biedt veel ruimte en comfort en het King of the Road pakket is luxueus met o.a. lederen bekleding, ingebouwde koelkast, dubbel glas en een gesloten kastenwand. Ook op exterieurgebied is deze King goed herkenbaar dankzij de chromen en rvs accenten, xenon verlichting en - uiteraard- het King of the Road logo. De door Kromhof extra gekozen lampen in de ondergrille en lampenbeugel met verstralers en zwaailampen op de cabine maken het plaatje helemaal af.

Klein Kromhof Houtvezels B.V. is een familiebedrijf op het gebied van houtvezels en zaagsel dat in 1980 is opgericht. De specialisatie ligt in het zuiveren, filteren, verfijnen en stofvrij verpakken. De houtvezels en het zaagsel worden gemaakt van houtmot dat grotendeels door Kromhof zelf wordt opgehaald bij houtverwerkende bedrijven in binnen- en buitenland. Hiervan wordt een zuiver en kwalitatief hoogwaardig product gemaakt. Dit productieproces is vrijwel geheel geautomatiseerd en het eindproduct kan volgens de wensen van de klant worden verpakt. Dankzij de uitgekiende bedrijfsefficiency in combinatie met het uitgebreide transportpark kan snel en kwalitatief worden geleverd.
V8-styling

Nieuw V8-truckprogramma

Met superieure kracht en een perfecte stijl, van 500 tot maar liefst 730 pk.

* Ga naar de introductiesite >>

New R-series launch site

Bezoek de introductiesite van de nieuwe Scania R-serie!

Ontdek elk aspect van de nieuwe Scania R-serie.
* Ga direct naar de introductiesite van de nieuwe R-serie.