Gemeente Noordwijkerhout


Plan Coremolen

Naar verwachting wordt in de week van 10 mei begonnen met de werkzaamheden van het project "Coremolen". Dit project omvat de bouw van 128 appartementen, commerciële ruimten en een ondergrondse parkeergarage aan de Coremolen en de Zeestraat tussen nummer 1 en 17, oneven genummerd.

Het bouwverkeer rijdt via de N206, de Herenweg en de Victoriberg en draait vervolgens de inrit van de Coremolen op. Dit in verband met de wegwerkzaamheden aan de Victoriberg en de veiligheid van medeweggebruikers. De Coremolen wordt opgebroken in de week van 10 mei 2010 en de werkzaamheden zijn waarschijnlijk gereed in de week van 12 december 2011. Gedurende deze periode kan er geen gebruik worden gemaakt van de Coremolen.

De bevoorrading van de winkels aan de Dorpsstraat (tussen het kruispunt met de Zeestraat en Kerkeland) en aan de Zeestraat (tussen het kruispunt met de Dorpsstraat en het kruispunt met de Victoriberg) vindt plaats aan de voorzijde, op werkdagen 's ochtends tussen 7 en 12 uur en zaterdagochtend tussen 7 en 10 uur. Tenzij dit plaats kan vinden via de Victoriberg of het Landbouwplein. Er dient bij het laden en lossen echter wel rekening te worden gehouden met de eventuele doorgang van de hulpdiensten. Zij mogen niet worden gehinderd in het aanrijden.

Aan de voorzijde van de te slopen panden aan de Zeestraat wordt een afzetting geplaatst. De sloop van de panden aan de Zeestraat vindt naar binnen plaats. Gedurende de bouw blijft de afzetting op deze plaats staan. Hierdoor blijft de Zeestraat open voor het verkeer en het winkelend publiek.

Wij vragen uw begrip voor hinder die u kunt ondervinden gedurende de bouwwerkzaamheden.