Hoofdprijs Miljoenen Kraslot van 1 miljoen euro gewonnen in Utrecht

10/05/2010 13:49

De Lotto

Een man uit de provincie Utrecht heeft met het Miljoenen Kraslot een van de hoofdprijzen gewonnen van 1.000.000 euro bruto. Het winnende kraslot is gekocht bij Totaal Gemak De Bilt aan de Hessenweg in De Bilt.

"Wat een enorm geldbedrag! Ik vind het geweldig, maar ik moet het wel nog steeds op me in laten werken. Het prijzengeld zet ik voorlopig eerst op een spaarrekening. Ik ga eens rustig nadenken wat ik met het geld wil doen en daarna ga ik met een onafhankelijk financieel adviseur om de tafel," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende kraslot is verkocht bij Totaal Gemak De Bilt aan de Hessenweg 162 in De Bilt. Hier wordt vrijdag 28 mei om 14.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. Daarnaast zijn er voor alle klanten ijsjes en worden er gratis krasloten uitgedeeld.

Iedereen wint met Krasloten

Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto, de organisatie achter Krasloten, is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.