Universiteit Twente




Optimale voorbereiding Eindexamens op de Universiteit Twente

10 mei 2010

Van 1 tot en met 16 mei 2010 organiseert Twente Academy drie verschillende Eindexamenkampen van vijf of zes dagen op het campusterrein van de Universiteit Twente. Tijdens deze kampen bereiden studenten van de Universiteit Twente 120 middelbare scholieren optimaal voor op hun eindexamens.

Tijdens de kampen wordt er 7 uur per dag bijgespijkerd in kleine groepjes. Scholieren kunnen zelf de vakken kiezen waarin ze bijgespijkerd willen worden. In de middagpauze en avond is er ook tijd voor ontspanning, zoals sport en cultuur, workshops, filmavonden en het verkennen van de stad Enschede. De scholieren overnachten op de campus van de Universiteit Twente.

Herexamen Bijlesdagen
Voor scholieren die hun examens net niet hebben gehaald, organiseert Twente Academie van 19 tot en met 21 mei 2010 de Herexamen Bijlesdagen. Ook tijdens deze dagen spijkeren de scholieren 7 uur bij, alleen slapen zij niet op de campus. De Herexamen Bijlesdagen zorgen voor een extra duwtje in de goede richting.

Twente Academy biedt nog veel meer activiteiten voor scholieren aan, zoals Masterclasses, Huiswerkbegeleiding, Profielwerkstukkenhulp, Online Leeromgeving en verschillende Bijspijkerkampen in de schoolvakanties. Een volledig overzicht is te vinden op de website www.twenteacademy.nl.