Politie Gelderland-Midden

Arnhemse vrouw zwaar gewond na vechtpartij

Publicatiedatum: 10-5-2010 14:45:02

ARNHEM - Een 38-jarige vrouw uit Arnhem is in de vroege ochtenduren van zondag 9 mei ernstig gewond geraakt na een vechtpartij op straat in de wijk Klarendal in haar woonplaats. Het slachtoffer verblijft in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. De recherche in het district Arnhem-Veluwezoom heeft de zaak in onderzoek en heeft inmiddels drie verdachten aangehouden.

De politie was die nacht rond half zes in de wijk geweest nadat er een vechtpartij was uitgebroken. Bij de komst van de agenten bleek de vechtpartij over, wel werden enkele betrokkenen aangehoord. Een van hen had daarbij op het eerste gezicht geen ernstige verwondingen. De overige betrokkenen zouden intussen zijn vertrokken. Omdat er op dat moment geen aanwijzingen waren dat er iets ernstigs was voorgevallen is de politie vervolgens weer vertrokken.

Ziekenhuis
In de nacht van zondag 9 op maandag 10 mei werd de politie door familie van het 38-jarige slachtoffer gewaarschuwd toen bleek dat de vrouw in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis was opgenomen. Zij zou ook bij de vechtpartij betrokken zijn geweest en daarna door anderen naar het ziekenhuis zijn gebracht. Naar aanleiding daarvan werd een onderzoek ingesteld, waarbij vanmiddag, maandag 10 mei, de drie verdachten werden aangehouden. Het gaat om twee vrouwen van 18 en 46 jaar en een 21-jarige man, allen uit Arnhem. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Wat de aanleiding was tot de vechtpartij is nog onduidelijk. (050752)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---