Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Willem van Hooijdonk, 10-05-2010

Politie houdt man aan na verkeersongeval

BERGEN OP ZOOM: Zondagavond is op omstreeks 22.00 uur de Hoogaars een 44-jarige man door een auto aangereden. De politie vermoedt dat het geen gewoon verkeersongeval is, maar dat er mogelijk sprake is van opzet. Een 21-jarige Schiedammer die de bestuurder zou zijn geweest van de veroorzakende auto is als verdachte aangehouden. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis met enkele verwondingen die gehecht zijn. Verwacht wordt dat hij morgen het ziekenhuis mag verlaten.

De politie kreeg in eerste instantie een melding van een
verkeersongeval met letsel. Later werd gemeld dat partijen met elkaar slaags waren geraakt. Ter plaatse lag een 44-jarige man op de grond. Hij werd behandeld door de GGD. Van de omstanders werden de agenten niet veel wijzer. Kennelijk was het slachtoffer aangereden. De politie arresteerde een 44-jarige man als verdachte. Hij is in verzekering gesteld. De recherche hoopt door het opnemen van een aangifte en getuige verklaringen meer duidelijkheid te verkrijgen over de
toedracht.

Koperdief aangehouden in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zondagavond omstreeks 20.35 uur op de Grote Hazelaar een 26-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op de verdenking van poging tot koperdiefstal.

Agenten gingen ter plaatse na een melding dat er op de Lorkstraat uit een leegstaand pand koper werd gestolen. De dienders zagen toen zij door de Gentiaanstraat reden, twee mannen in de door de melder bedoelde woning aan de Lorkstraat staan. Zij zagen dat een van de mannen een elektriciteitskabel vasthield en dat een tweede persoon op zijn knieën zat en iets aan het lospeuteren was in een meterkast. De dieven hadden kennelijk de agenten in de gaten en sloegen op de vlucht. Een van de mannen rende weg in de richting van de Leeuwenbekstraat. Hij sprong bij de Vijverberg in het water en vervolgde zijn weg in de wijk Gageldonk. Hij kon op de Grote Hazelaar worden aangehouden.

Politie onderzoekt inbraak in kledingwinkel

PUTTE: Vannacht is omstreeks 04.20 uur ingebroken in een kledingzaak aan de Antwerpsestraat. Op dat tijdstip ging het alarm af. De inbrekers hebben de deur aan de achterzijde met een breekvoorwerp geforceerd. Er is een nog onbekende hoeveelheid kleding buit gemaakt. De politie heeft met de ter plaatse gekomen sleutelhouder nog een onderzoek in de zaak ingesteld. De technische recherche verricht een sporenonderzoek.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 10-05-2010 14:55 | © Regio Midden en West Brabant |