Ingezonden persbericht

Zet de lente op de foto en win!

Hoek van Holland - De lente is weer volop begonnen.
Zon en regen zorgen er samen voor dat planten en dieren weer hun gezicht laten zien. Het Keringhuis nodigt deze lente iedereen uit om er op uit te trekken en zijn of haar impressie van water in de lente vast te leggen op de foto. De mooiste foto's worden afgedrukt op canvas!

Het Keringhuis, Publiekscentrum Water is een leuk en boeiend informatiecentrum over de Europoortkering, de Maeslantkering in het bijzonder en over waterbeheer in Zuid-Holland. De toegang tot het informatiecentrum is gratis.

Fotowedstrijd bij het Keringhuis

Iedereen wordt uitgenodigd om zijn of haar mooiste foto van Lente & Water in te zenden. De beste foto's worden beloond met een prijs: de foto afgedrukt op canvas! Op 1 juni worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Van jong tot oud, iedereen kan meedoen

De wedstrijd is voor iedereen! De foto kan ingezonden worden in de categorieën 6 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 113 jaar. De allerkleinsten tot en met 5 jaar kunnen met een tekening of ander kunstwerkje over water en de lente ook meedingen naar een prijs!

Fototentoonstelling Lente & Water
Alle foto's en tekeningen worden vanaf 10 mei tot 21 juni tentoongesteld in het Keringhuis. De winnende foto's worden daarnaast op de website van het Keringhuis geplaatst.

Hoe doe je mee?

Je foto met het thema Lente & Water kan van 1 tot en met 24 mei digitaal of geprint ingeleverd worden bij de receptie van het Keringhuis of opgestuurd worden. Vermeldt bij de foto naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Deelnemen kan zo vaak als je wilt. Het formaat van de foto mag maximaal 40 x 50 cm (hoogte x breedte) zijn. Op 1 juni worden de prijswinnaars bekendgemaakt. De foto's kunnen verstuurd worden naar: info@keringhuis.nl of per post naar het Keringhuis, Publiekscentrum Water / Nieuw Oranjekanaal 139 / 3151 XL Hoek van Holland

Noot voor redacties

Meer weten:

Kijk op de website van het Keringhuis voor meer informatie en de spelregels. Bellen of mailen kan natuurlijk ook; T: 0174 - 511 222 E: info@keringhuis.nl I: www.keringhuis.nl