Ingezonden persbericht


Dimension Data Belgium verkozen tot Netwerk Integrator van het Jaar

2010 Data News Awards for Excellence beloont Dimension Data voor uitstekend resultaat in België

Brussel, 10 mei 2010 - De Belgische divisie van Dimension Data, leverancier van IT-diensten en oplossingen met een kapitaal van 4,0 miljard dollar, heeft voor het derde jaar op rij de prijs voor Netwerk Integrator van het jaar 2010 gekregen. De onderneming ontving de prijs tijdens de Data News Awards for Excellence, het meest prestigieuze ICT event in België dat vorige week plaatsvond in Brussel.

De Data News Awards for Excellence zijn de Oscars van de Belgische it-sector. Het evenement stond dit jaar in het teken van Jazz-it. Voor de elfde keer werden bedrijven, producten, en personen in 12 belangrijke categorieën in de ICT-sector bekroond tijdens een gala met ruim 750 gasten.

Na een eerste stemming door het grote publiek, selecteerde een professionele jury de uiteindelijke winnaar per categorie op basis van hun marktkennis en ervaringen met de diverse leveranciers. De jury werd vertegenwoordigd door specialisten uit de academische- en de bedrijfswereld alsook door de redactie van Data News.

Volgens jury is de Belgische afdeling van de Zuid-Afrikaanse groep Dimension Data de jongste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende netwerkintegrator.

Voor Pierre Dumont, country manager van Dimension Data België is de award een bekroning van hun jarenlange inspanningen: 'Ondanks een crisisjaar zijn we er in geslaagd om double digit-groeicijfers te behalen. Bovendien hebben we vorig boekjaar 25 nieuwe klanten in alle marktsegmenten binnengehaald. Onze klanten blijven onze sleutel tot succes. Zo zullen we hen professionele, efficiënte en rendabele diensten blijven verlenen. Ook de samenwerking met vooraanstaande leveranciers heeft Dimension Data geen windeieren gelegd.

De prijs voor Netwerk Integrator van het jaar onderstreept opnieuw onze goede prestaties. We zijn dan ook enorm blij met deze onderscheiding.'

Voor foto's in hoge resolutie, surft u naar
http://www.newsengine.be/documents/dimension-data.xml?lang=en

Over Dimension Data
Dimension Data plc (LSE: DDT), een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen helpt klanten om hun IT-infrastructuur te plannen, bouwen, ondersteunen en beheren. Dimension Data combineert zijn expertise op het gebied van netwerken, converged communication, beveiliging, datacenter- en storage, Microsoft en contactcentertechnologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data oplossingen op maat voor haar klanten. http://www.dimensiondata.com/