Persbericht

SaaS-oplossing LeanApps uitgebreid met CODA-Financials

~ Gebruikers profiteren nu ook van stroomlijning en automatisering van financiële processen ~

Sliedrecht, 10 mei 2010 - LeanApps SaaS, de Software-as-a-Service oplossing van leverancier van polisadministratiesysteem LeanApps, is uitgebreid met CODA-Financials. CODA-Financials is het financiële managementinformatiesysteem van UNIT4 dat alle financiële informatie ontsluit en rapportages op een heldere en overzichtelijke manier presenteert.

LeanApps is leverancier van software voor polisadministratie waarmee levensverzekeraars en pensioenfondsen zich snel kunnen aanpassen aan de voortdurend wijzigende omstandigheden en eisen. Meer dan 2 miljoen verzekeringen worden momenteel geadministreerd in de LeanApps-SaaS omgeving.

De nieuwe combinatie brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Naast het feit dat de algehele functionaliteit van LeanApps Saas uitgebreid is, is ook de nieuwe generieke opzet een grote vooruitgang. Hierdoor hoeven de financiële processen niet elke keer opnieuw ingericht te worden.

Wiebe van Leijenhorst, CEO van LeanApps: "We zijn erg tevreden met de uitbreiding van CODA-Financials in onze SaaS-oplossing. CODA wordt wereldwijd gezien als toonaangevende best-of-breed financiële software en we zijn er dan ook van overtuigd dat we onze klanten nu nog beter kunnen bedienen. LeanApps en CODA vormen een ijzersterke combinatie."