Persbericht

Olympia Uitzendbureau opent 125e vestiging

Amstelveen, 10 mei 2010 - Olympia Uitzendbureau heeft onlangs de deuren geopend van haar 125e vestiging. Deze bevindt zich in Amstelveen en valt onder de verantwoordelijkheid van franchisenemer Michelle Thuis. De opening van deze vestiging past in Olympia's strategie om haar marktaandeel in en om de grote steden verder te vergroten.

De officiële opening van de vestiging vindt plaats op donderdag 10 juni, maar Michelle Thuis en haar team hebben reeds hun intrek genomen in het nieuwe pand. De opening van de 125e vestiging van Olympia aan de Amsterdamseweg in Amstelveen bewijst dat Olympia sneller groeit dan dat de markt zich momenteel ontwikkelt. Hierdoor kan het vestigingen blijven openen in een tijd dat concurrenten juist de deuren moeten sluiten.

Michelle Thuis heeft circa 10 jaar ervaring in het trainen, coachen en selecteren van klanten/medewerkers en weet wat er komt kijken bij zelfstandig ondernemerschap. "Juist in deze tijd ga ik graag de uitdaging aan om als zelfstandig ondernemer te starten. Ik kies voor Olympia, omdat ik als franchisenemer mijn passie voor mensen, mijn eigen ambities en drive kan combineren met de professionaliteit van een landelijke organisatie. De Olympia franchiseformule is een krachtige formule", aldus Michelle Thuis. "Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je je verdiept in de behoeften en wensen van de klant en net een stapje extra zet, dit een goede voedingsbodem creëert voor een intense en langdurige samenwerking. Dit sluit perfect aan bij de 'We love to work for you' mentaliteit van Olympia."

"Michelle is een vrouw die weet tegen welke personele problemen ondernemers aanlopen. Maar belangrijker is dat zij deze weet te vertalen naar concrete oplossingen. Hierdoor wordt zij een waardevol verlengstuk van de klant", zegt Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau B.V. "Haar klantgerichtheid, toewijding en streven naar kwaliteit maken haar een waardevolle aanwinst voor de Olympia-organisatie."