Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Roos is Academic Partner van Grayse

Baarn, 10 mei 2010 - Prof. Dr. Hugo B. Roos (1945) is toegetreden tot het Grayse netwerk. Roos levert als Academic Partner een bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied strategic sourcing.

Door zijn staat van dienst, zowel in het bedrijfsleven als op academisch gebied, is Roos een autoriteit op het gebied van Strategic Sourcing. Roos was onder andere hoogleraar Luchtvaarteconomie aan de Universiteit van Amsterdam, hoogleraar Vervoerseconomie aan de Koninklijke Militaire Academie en hoogleraar Logistiek Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel organiseert Roos postacademisch onderwijs en onderwijs voor ouderen (HOVO). Ook publiceert Roos regelmatig over onderwerpen op het gebied van de vervoerseconomie, luchtvaart, verkeerskunde, lokale belastingen, planologie en logistiek management.

Roos bekleedde commissariaten bij onder andere Jumbo Supermarkten, Jan de Rijk transport en de Rotterdamse Mobiliteitscentrale (RMC), een joint venture van de RTC en de RET te Rotterdam en Logitech BV, destijds onderdeel van het ingenieursbureau Strukton.

Over Grayse
Grayse, onderdeel van Kirkman Company, is een flexibel netwerk van sourcingsprofessionals met minstens 15 jaar ervaring op het gebied van Strategic Sourcing. Voor meer informatie zie: www.grayse.org.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijke management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden zoals allianties, fusies en overnames (Make, Buy or Ally). De sourcingsvraagstukken spelen op het gebied van HR, Operations, IT, Legal&Finance, Communication, Marketing&Sales, Procurement en Facilities. Kirkman Company werkt voor vooruitstrevende organisaties in de sectoren Handel & Industrie, Overheid & Not-for-profit en Financieel Zakelijke Dienstverlening. Vanuit kantoren in Baarn (Nederland) en Londen (UK) werken zeventig medewerkers aan de verdere -internationale- ontwikkeling van Strategic Sourcing.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht