EXKi lanceert een unieke iPhone-applicatie in Europa en opent 8 restaurants in 2010.

10/05/2010 12:35

EXKI

EXKi, kwaliteitsvolle snelrestauratie gevestigd in België, Frankrijk, Italië en Luxemburg, lanceert een unieke iPhoneapplicatie die énig, nuttig en ludiek voor de klanten is. De applicatie in twee kliks: de getrouwheid aan de eco-burgerzin en de analyse voor evenwichtige voeding.

Naast een sterke wil voor het leveren van natuurlijke en kwaliteit producten, waarvan een deel BIO, en een groot engagement om maatschappelijk te ondernemen, staat EXKi ook open voor nieuwe technologieën.

Nadat EXKi in 2006 mogelijk maakte dat de klanten de voedingsbijdrage van hun maaltijd konden berekenen op de website, stelt EXKi vandaag een bruikbare iPhone-toepassing die nuttig is en uniek in zijn sector.

De «Green Card»:

Voor het eerst in de restaurantwereld, zal de iPhone gebruikt kunnen worden als «getrouwheidskaart» die niet de aankoop beloontmaar wel daden van burgerzin.

Met deze « i-green card », gebaseerd op hetzelfde systeem als de papieren versie,

beloont EXKi de daden van eco-burgerzin ten gunste van de planeet (hergebruik van zakken, verplaatsing met de fiets,-) door koffie aan te bieden die afkomstig is uit de eerlijke handel. Deze actie kadert in een plan om de ecologische voetafdruk te verminderen. Dit plan onderneemt EXKi aan de zijde van WWF België.

Voedingsinformatie:

De klant zal in realtime op zijn iPhone de voedingswaarden van een recept kunnen terugvinden of zelfs van een maaltijd die uit verschillende producten bestaat, de exacte samenstelling van elk product evenals een commentaar van een diëtist.

Deze functie, uniek in Europa, zal de klanten toelaten om evenwicht in hun maaltijden te brengen.

De EXKi-toepassing voor de iPhone zal ook genieten van de klassieke functionaliteiten en basisfunctionaliteiten zoals geolocalisatie en het delen op Facebook en Twitter.

De expansie van EXKi in 2010:

In Brussel, na de opening in april in de Europese wijk (Froissartstraat) zal EXKi

deze zomer een restaurant openen op het rond punt Schumann.

In Milaan heeft EXKi op 7 mei 2010 zijn derde restaurant, het achtste in Italië geopent.

In Parijs zal EXKi op het einde van het jaar een restaurant openen bij de Opera Garnier in het tweede arrondissement. Twee andere restaurants zullen geopend worden in de luchthaven van Orly . Dit brengt het aantal restaurants op negen in de Franse hoofdstad.

2010 wordt ook gekenmerkt door de komst van EXKi in de sector van de bedrijfsrestaurants,

in Brusselmet de leveringsdienst « EXKi Delivery » en in Parijs door aanwezig te zijn op de sociale zetels van twee van de grootste Franse ondernemingen.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel