Ingezonden persbericht



---



Persbericht Business Unit Software Actebis Computers B.V.

Actebis begonnen met dedicated business unit software

Nieuwegein, 10 mei 2010 - Actebis heeft sinds 1 mei een dedicated business unit software. Momenteel worden de merken Microsoft, Kaspersky en Panda gevoerd, spoedig zullen hier andere merken bij komen.

Door het opzetten van een specialistische business unit software kan de reseller rekenen op professionele pre- en aftersales, specialistische kennis een deskundige licentiedesk en sterke A-merken op het gebied van software. Actebis kan hierdoor beter inspelen op de wensen van de klant en tegelijkertijd groeien.

Robert Paunovic, Business Unit Manager Software bij Actebis, over de business unit Software: "Met het opstarten van een dedicated business unit software trekken we de software business naar een hoger niveau. Niet alleen overheerst bij ons de aandacht voor een evenwichtige prijs/kwaliteitverhouding, maar we gaan ook het assortiment uitbreiden en nog meer gemak en service aan de klant bieden. Voorbeeld hiervan is een speciaal resellerprogramma waarin bij behaalde omzetten interessante extra's te verdienen zijn. Met andere woorden: de reseller kan bij ons terecht voor vergaande service en gemak, maar ook voor een gunstige prijs.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen resellers contact opnemen met de Actebis software specialisten via het telefoonnummer 030-6084728.

Over Actebis

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van een grote, internationale organisatie met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. In Nederland is Actebis vanaf 1994 actief en behoort zij intussen tot de meest vooraanstaande leveranciers van elektronica aan resellers. Actebis is geautoriseerd leverancier van componenten, complete Pc's en netwerk- en retailproducten aan resellers. Actebis voert een op de vraag afgestemd assortiment A-merken waarop een uitstekende service wordt gegeven.De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl