Ingezonden persbericht



---


Persbericht Panda Cloud Protection reselleravond bij Actebis

Succesvolle Panda Cloud Protection reselleravond bij Actebis

Nieuwegein, 10 mei 2010 - Op 27 april 2010 organiseerde Actebis een reselleravond in samenwerking met Panda Security over Panda Cloud Protection. 32 enthousiaste resellers hadden een geweldige avond waarin de Panda cloud business opportunities werden gepresenteerd.

Actebis organiseert regelmatig speciale reselleravonden waarvoor klanten zich vooraf kunnen inschrijven. Naast een buffet en borrel wordt tijdens deze avond meer informatie gegeven over bijvoorbeeld een product. De Panda avond gaf resellers de gelegenheid om meer te weten te komen over de commerciële mogelijkheden van Panda Cloud Protection.

Robert Paunovic, Business Unit Manager Software bij Actebis, over de Panda reselleravond: "Alle ingrediënten voor een succesvolle avond waren aanwezig: een duidelijk verhaal, een uitstekende business opportunity, een goede opkomst en prettige sfeer waarin resellers actief hebben aangegeven daadwerkelijk met Panda aan de slag te willen gaan. Erg mooi om te zien dat resellers bereid zijn hun horizon te verbreden."

Panda Cloud Protection
Panda Cloud Protection biedt effectieve oplossingen in de cloud welke delen van het netwerk, maar ook een totaal netwerk uitstekend kunnen beschermen tegen o.a. malware aanvallen, spyware en andere bedreigingen.

"Panda Cloud Protection is een complete security suite die de drie infectievectoren (workstations, email en internet) optimaal beschermt", zegt Frank Mulder, Pre-Sales Consultant bij EMEA PANDA SECURITY.

"Dankzij Collective Intelligence en scanning in de cloud kunnen wij zowel een optimale beveiliging als ook een optimale performance bieden. Het mooie van Panda Cloud Protection is dat de drie modules ook apart kunnen worden ingezet en zodoende gecombineerd kunnen worden met onze 'traditionele' oplossingen."

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen resellers contact opnemen met de Actebis software specialisten via 030-6084728 of per e-mail via panda.nl@actebis.com.

Over Actebis

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van een grote, internationale organisatie met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. In Nederland is Actebis vanaf 1994 actief en behoort zij intussen tot de meest vooraanstaande leveranciers van elektronica aan resellers. Actebis is geautoriseerd leverancier van componenten, complete Pc's en netwerk- en retailproducten aan resellers. Actebis voert een op de vraag afgestemd assortiment A-merken waarop een uitstekende service wordt gegeven.De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl

Over Panda Security

Panda Security is in 1990 opgericht en is een van de grootste leveranciers van cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen. De software is beschikbaar in meer dan 23 talen. Panda Security-klanten bevinden zich over de hele wereld in 195 landen. Panda Security was het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat de kracht van cloud computing gebruikte binnen zijn Collective Intelligence-technologie. Dit innovatieve beveiligingsmodel kan dagelijks duizenden nieuwe malware samples automatisch analyseren en classificeren. Hiermee verzekert Panda Security bedrijven en consumenten ervan dat ze over de meest effectieve beveiliging tegen internetdreigingen beschikken tegen een minimale systeemimpact. Panda Security heeft wereldwijd 56 kantoren. Het Amerikaanse hoofdkantoor bevindt zich in Californië; het Europese hoofdkantoor in Spanje.

Als onderdeel van zijn beleid maatschappelijk verantwoord te ondernemen, ondersteunt Panda Security de Special Olympics, het Wereld Natuurfonds en Invest for Children. Meer informatie is beschikbaar via http://www.pandasecurity.com en http://www.pandasecurity.nl



Ingezonden persbericht