Samenwerking 2e2 Integration & Services met Voipro Nederland


2e2 Integration & Services authorized reseller van Voipro Nederland B.V

AMSTERDAM, 20100510 -- Onlangs is 2e2 Integration & Services een samenwerking aangegaan met Voipro Nederland B.V. "Door deze samenwerking wordt het voor onze klanten mogelijk om professionele installatie en ondersteuning van VoIP -Voice over IP- te overwegen", aldus Hans Huntelaar, Business Unit Manager bij 2e2 Integration & Services, "Deze nieuwe dienstverlening bieden wij onze klanten als authorized reseller van Voipro en levert een significante besparing op van de telefoonkosten, met name in het MKB en bij middelgrote bedrijven."

Rob Kurver, CEO van Voipro, licht toe: "De samenwerking met 2e2 Integration & Services past in de trend waarbij managed service providers een totaaloplossing inclusief telefonie aan hun klanten willen kunnen bieden. Naast een enkel aanspreekpunt voor oplossing en ondersteuning biedt dit ook nieuwe mogelijkheden van integratie van de diensten, waardoor de klant bijvoorbeeld vanuit zijn hosted boekhoudpakket eenvoudig relaties kan bellen of kan zien wie er belt."
Hans Huntelaar: "Bij 2e2 Integration & Services krijgen we steeds vaker gerichte vragen over het gebruik van telefonie binnen een IT-omgeving. Welke voordelen biedt VoIP? Hoe stabiel en betrouwbaar is het bellen via het internet? Door onze samenwerking met Voipro zijn wij nu in staat om onze klanten een adequaat antwoord en oplossing aan te bieden."
Een aantal medewerkers van 2e2 Integration & Services heeft bij Voipro een intensieve training gevolgd. Men was onder de indruk van het professionaliteit en de klantvriendelijkheid dat Voipro uitstraalt. "Met deze partner in VoIP-diensten zijn wij er helemaal klaar voor," aldus Huntelaar.

"IT en telecom zijn niet langer gescheiden domeinen maar komen steeds meer samen. In 2e2 vinden wij een professionele partner die juist ook grotere klanten in zorg, overheid en MKB kan bedienen met een betrouwbare oplossing inclusief hosted voice, want ook daar zien we een toenemende vraag naar slimmer werken met een transparant en schaalbaar kostenplaatje," voegt Kurver toe.

Over 2e2 Integration & Services
2e2 Integration & Services, onderdeel van 2e2 Nederland, is expert op het gebied van ICT infrastructuren. We ontwerpen, bouwen en beheren uw ICT omgeving, en geven garanties voor de werking. Optimale uitwisseling van kennis en gegevens stelt steeds hogere eisen aan ICT infrastructuur, en verandering is een constante geworden. De beveiling, beschikbaarheid en prestaties van de ICT infrastructuur, maar ook certificeringen en de wettelijk geregelde data-opslag, trekken een steeds grotere wissel op alle mensen in de ICT organisatie.

In onze visie is ICT net zo gewoon als water uit de kraan. Het moet gewoon werken! Wij doen er alles aan om dit waar te maken. Wij garanderen een stabiele infrastructuur, die flexibel genoeg is om te reageren op verandering.
Voor meer informatie zie www.2e2integrationandservices.nl

Over Voipro
Voipro Nederland BV is een ambitieuze en snelgroeiende onderneming die zich als een van de eerste in Nederland volledig heeft toegelegd op gehoste IP-communicatie voor middelgrote bedrijven en instellingen, en voor het mkb. In de Nederlandse markt is Voipro de belangrijkste leverancier op het gebied van gehoste telefonieoplossingen. Kenmerkend voor de oplossingen van Voipro is, dat operationeel beheer en beveiliging uit handen genomen worden, terwijl gebruikers de flexibiliteit behouden om functionaliteiten zelf in te richten en aan te passen. Voipro Nederland is een dochter van Voipro International.

De expertise, de kwaliteit en het innovatieniveau van de diensten van Voipro zijn erkend door de vakjury van de ChannelWorld Telecom of Xcellence Award. In 2009 kende de jury deze prestigieuze award unaniem toe aan Voipro.
Voor meer informatie www.voipro.nl.





Ingezonden persbericht