Hilton Worldwide kondigt “The Great Getaway” aan

Gasten kunnen een ‘Great Escape’ boeken en tot 30 procent besparen op hun verblijf in hotels in 81 landen

MCLEAN, Virginia (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100510 --

Hilton Worldwide heeft vandaag de lancering van “The Great Getaway” bekendgemaakt, de nieuwste wereldwijde actie van het bedrijf. Gasten kunnen er even tussenuit met tot wel 30 procent korting op hotelkamers tijdens een verblijf tussen 28 mei en 6 september 2010 door online te reserveren via hhonors.com/thegreatgetaway. De kortingstarieven zijn inclusief dagelijks ontbijt. Deelnemende merken van Hilton Worldwide zijn onder andere Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels en Homewood Suites by Hilton.

Reizigers die hun ultieme ontsnapping uit het dagelijks leven willen boeken, kunnen kiezen uit meer dan 2800 deelnemende hotels over de hele wereld. De reserveringen moeten vóór 15 juli 2010 zijn geplaatst, zeven dagen voor de reis zijn geboekt en bij het boeken direct volledig worden betaald. De kortingen variëren per hotelketen.

“The Great Getaway geeft onze klanten wat ze zoeken – een geweldige prijs voor overnachtingen”, aldus Jeff Diskin, senior vicepresident van Global Customer Marketing bij Hilton Worldwide. “We moedigen onze gasten aan om deze kans te grijpen om een nieuwe reisbestemming te verkennen of een oudere favoriete locatie te bezoeken en ondertussen te genieten van de allerbeste gastvrijheid in duizenden van onze hotels over de hele wereld.”

Enkele van de deelnemende hotels en bestemmingen zijn bijvoorbeeld:

  • Rome Cavalieri Deze 5-sterren faciliteit, die onderdeel is van de Waldorf Astoria Collection, bevindt zich op zes hectare welige Mediterrane open graslanden met uitzicht op de elegante skyline van Rome.
  • Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort – Dit luxe strandresort ligt aan een van de rustigste stranden van Mexico en is bekroond met de AAA Four Diamond Award.
  • Doubletree by Hilton San Juan, PR – Dit modern full-service hotel, dat gesitueerd is in de populaire Condado-regio van de hoofdstad van Puerto Rico, biedt het ontspannen comfort en de warme gastvrijheid waar de stad om bekendstaat.
  • Hilton Garden Inn Sonoma County – Deze faciliteit, op kleine rijafstand van de vele met prijzen bekroonde wijngaarden in Noord-Californië, waaronder het Kendall-Jackson Wine Center, is ideaal voor de individuele zakelijke reiziger en voor weekenduitstapjes.
  • Hampton Inn & Suites Williamsburg-Central – Gasten gaan meer dan 220 jaar terug in de tijd naar de vooravond van de Amerikaanse Revolutie wanneer ze een bezoek brengen aan Colonial Williamsburg, het historische hart van deze stad in Virginia, maar kunnen het 21ste-eeuwse gemak verwachten wanneer ze overnachten in het Hampton.
  • Homewood Suites by Hilton Tampa - Port Richey – Dit hotel in Florida biedt ruimtelijke studiosuites met één of twee slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken. Dit is een huisdiervriendelijke faciliteit, dus gasten kunnen Fido ook op reis meenemen.

Gasten die Hilton HHonors-lid zijn verdienen hun standaardpunten en ‘miles’ met alle verblijven.

Kijk voor meer informatie over de kortingsactie The Great Getaway en om te boeken en daarbij tot wel 30 procent te besparen op hotelovernachtingen bij hotelketens in de portefeuille van Hilton Worldwide op: hhonors.com/thegreatgetaway.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het belangrijkste hospitality-bedrijf ter wereld. Het bestrijkt alle aspecten van de accommodatiesector, van luxueuze full-service hotels en resorts tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse hotels. Al meer dan 90 jaar lang biedt Hilton Worldwide zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers de beste accommodaties, service, voorzieningen en waarde. Het bedrijf richt zich met de wereldwijde merken op het voortzetten van zijn traditie in het bieden van uitzonderlijke ervaringen aan zijn gasten. De merken van het bedrijf omvatten meer dan 3500 hotels in 81 landen, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf het spaarprogramma van wereldklasse Hilton HHonors®.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: www.hiltonworldwide.com.

Algemene voorwaarden:

Op voorwaarde van beschikbaarheid bij deelnemende hotels wereldwijd. Boek tussen 10 mei 2010 en 15 juli 2010 en verblijf in een hotel tussen 28 mei 2010 en 6 september 2010. Volledige niet-terugvorderbare betaling vereist op het moment van boeken. De reservering moet ten minste zeven (7) dagen voor aankomst zijn geplaatst. Bij de deelnemende Hilton Grand Vacations hotels is een verblijf van minimal drie (3) nachten vereist en hierbij is het ontbijt niet inbegrepen. Bij de deelnemende Homewood Suites hotels is een verblijf van minimaal drie (3) nachten vereist bij aankomst op dinsdag, en minimaal twee (2) nachten bij aankomst op woensdag. De kortingen variëren per hotelketen (tenzij anders vermeld: 30% bij Doubletree; 25% bij Hilton; 20% bij Hampton, Homewood Suites, Hilton Grand Vacations, Hilton Garden Inn, Waldorf Astoria Hotels & Resorts en Conrad Hotels & Resorts). De korting is vergelijkbaar met het Best Available Bed and Breakfast Rate bij Doubletree, Hilton en Hilton Garden Inn hotels. De korting is vergelijkbaar met het Best Available Rate bij Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hampton, Homewood Suites en Hilton Grand Vacations hotels. Het aanbod is niet geldig bij Embassy Suites hotels, met uitzondering van een paar hotels (20%, vergelijkbaar met het Best Available Rate). Er zijn tevens andere beperkingen van kracht. Ga naar hhonors.com/thegreatgetaway voor de volledige voorwaarden. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Lidmaatschap van Hilton HHonors™, het verdienen van Points & Miles™ en het inwisselen van punten zijn onderhevig aan de Algemene voorwaarden van HHonors.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Scott Carman
Hilton Worldwide
(703) 883-5803

scott.carman@hilton.com