Timewax brengt project en resource planning naar de agenda


LANDSMEER, 20100510 -- Bij veel projectorganisaties hebben medewerkers geen up-to-date inzicht in de planning en is onvoldoende inzicht in beschikbaarheid van medewerkers. Communicatie hierover kost veel tijd en moeite. Timewax levert nu een standaardkoppeling met agenda-systemen. Projectmanagers, resource managers en medewerkers hebben daarmee vanuit hun eigen agenda up-to-date inzicht in de project en resource planningen uit Timewax.

iCalendar formaat
Timewax koppelt haar project en resource planning oplossing met agenda-systemen door middel van het iCalendar formaat. Alle gangbare systemen zoals Outlook, Lotus Notes en Google Calendar ondersteunen dit.

Gebruikersgemak
Mark de Jong, directeur Timewax is recht door zee over deze oplossing: "Waarom zou je projectmedewerkers lastigvallen met een extra systeem voor project en resource planning? Met deze nieuwe koppeling brengen we de planning inclusief updates naar het agenda-systeem dat ze dagelijks gebruiken. Makkelijker kan niet!".

Over Timewax
Timewax helpt organisaties met vraagstukken op het gebied van Portfolio, Project en Resource Management. De software-oplossing van Timewax wordt 100% webbased volgens Software as a Service (SaaS) aangeboden, waardoor klanten de oplossing direct en flexibel kunnen inzetten. Het doel van Timewax is effectievere projecten met een hoog gebruikersgemak.