FloraHolland


Twee extra workshops `digitaal zaken doen in uw dagelijkse praktijk'

FLORAHOLLAND (5 mei 2010) - Vanwege de grote belangstelling organiseert FloraHolland twee extra workshops `digitaal zaken doen in uw dagelijkse praktijk' in de Rijn- en Veenstreek en in Venlo. Daarnaast zijn er nog workshops in Lochristie, Tuil, Vierpolders en Naaldwijk (vol). Tot nu toe hebben circa 250 aanvoerders deelgenomen aan de workshops.

Aanvoerders zijn enthousiast over de praktische insteek van de bijeenkomsten. Ze krijgen antwoord op vragen als: wat zijn goede productfoto's en hoe maak je die? Hoe voer je een productfoto in ten behoeve van beeld(ondersteunend)veilen? Hoe werken e-Trade en PlantConnect? Wat zijn de functionaliteiten? Hoe voer je gegevens en foto's in? Welke middelen en apparatuur heb je nodig?

U gaat tijdens de workshops zelf aan de slag. U kunt zelf oefenen met het maken van foto's van product(en) en het invoeren van gegevens. Om het voor u nog praktischer te maken, adviseren we u om uw eigen wachtwoord mee te nemen voor MyFloraHolland.com, e-Trade en/of PlantConnect. Medewerkers van FloraHolland begeleiden en helpen u tijdens deze workshops.

Wat zijn de data en de locaties?
De workshops vinden op verschillende locaties plaats. Aan iedere workshop kunnen maximaal 40 personen deelnemen. In onderstaand overzicht kunt u lezen waar en wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden. Het programma begint om 19.30 uur.

Ma 10 mei

Floreac, Beerveldse Baan 4, 9080 Lochristie (België)

Di 11 mei

Lewis Flowers, Haarstraat 47, Tuil

Ma 17 mei

Leo van der Harg, Vlaardingerhilseweg 6, Vierpolders

Deze workshop is volgeboekt. Do 27 mei J. Wesselman, Floraweg 105, Roelofarendsveen Di 1 juni FloraHolland Venlo, ontmoetingsruimte Roos

Hoe meldt u zich aan?
In verband met de organisatie verwachten wij uw aanmelding uiterlijk twee weken voordat de workshop van uw keuze plaatsvindt. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Zie het origineel