Ingezonden persbericht


()
Twee Amrâth Hotels bij de beste hotels van de wereld

Nederland, Maastricht, 10 mei 2010

Grand Hotel Amrâth Amsterdam, gelegen aan de Prins Hendrikkade in het monumentale Scheepvaarthuis, heeft dit jaar voor de derde keer in successie een plaats verworven op de exclusieve Expedia Insiders' Select List. Dit jaar heeft echter ook het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, gelegen op de Damstraat 10 te Haarlem, een plaats gekregen op deze lijst met 2500 beste hotels van de wereld.

De Insiders Select Award wordt toegekend aan de beste twee procent van alle bijna 114.000 hotels die wereldwijd bij Expedia zijn aangesloten. De ranglijst wordt bepaald op basis van gastenbeoordelingen, prijs/kwaliteitverhouding en experts van Expedia. Dit jaar zijn er wereldwijd 2525 awards uitgegeven.

De Expedia Insiders' Select lijst 2010 is gebaseerd op de meningen van meer dan 1.000.000 reizigers die Expedia verzameld heeft, gecombineerd met een waardering van de prijs/kwaliteit verhouding en een rating van het hotel op basis van locale markt expertise van meer dan 400 Expedia medewerkers wereldwijd. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke lijst wat toekomstige reizigers kunnen gebruiken om het perfecte hotel te vinden na aanleiding van meningen van andere Expedia reizigers. De Expedia Insiders' Select lijst laat diverse locaties en hotels zien wereldwijd.

Voor meer informatie over deze award en de complete lijst van hotels, bezoek website www.expedia.com/insidersselect .

Over Grand Hotel Amrâth Amsterdam
"A World of Luxury & Art". Dat zijn de kernwoorden van Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Het hotel telt 165 ruime en hoge hotelkamers luxueus ingericht in de stijl van het Scheepvaarthuis en voorzien van alle comfort waarvan 25 gloednieuwe topsuites, waaronder een grande suite van 250 m2, een suite met een privé torentje met ruim uitzicht over de stad Amsterdam en de Oosterse suite met een privé dakterras. Zo is Grand Hotel Amrâth Amsterdam "A World of Luxury and Art". www.amrathamsterdam.com.

Over Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Amrâth Grand Hotel Frans Hals is een, in oktober 2006 geopend, 4 sterren hotel met 78 luxe hotelkamers en 4 junior suites. Gelegen op Damstraat 10, tussen het Spaarne en de Grote Kerk, in het Centrum van Haarlem, biedt het de internationale en nationale bezoekers van Haarlem een ideale uitvalsbasis voor hun bezoek aan Haarlem en de regio.

"Het leveren van goede, op de individuele wensen afgestemde, service aan onze gasten is onze belangrijkste speerpunt in de organisatie binnen Amrâth Grand Hotel Frans Hals", verteld David Dreese, General Manager van het hotel. " We zijn ook erg blij dat onze inspanningen gewaardeerd worden door onze Expedia gasten en we kijken erg uit om ons fantastische product, in de toekomst, aan nog meer gasten aan te bieden".

Over Amrâth Hotels

Ambiance, élégance en raffinement zijn de sleutelwoorden van de 16 hotels van de Amrâth hotelgroep. Deze sterk groeiende Nederlandse keten beschikt met haar 16 karakteristieke drie-, vier- en vijfsterrenhotels over 1.300 ruime en comfortabele kamers en biedt met een omzet van 40 miljoen euro werk aan zo'n 450 enthousiaste en servicegerichte medewerkers. De Amrâth hotels liggen verspreidt door geheel Nederland, met een statutaire vestiging in Maastricht. De nieuwste hotels vindt u langs de A12 bij Maarsbergen en langs de A16 op grensovergang Hazeldonk, beide hotels hebben de afgelopen maand hun eerste gasten verwelkomd. Amrath Hotels en het vastgoed is in handen van de familie Van Eijl. Zie voor meer informatie www.amrathhotels.com en www.vaneijl.nl.

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht