Ingezonden persbericht


Prestigieuze Top Design Awards voor nieuw horloge Alfex

Driedimensionaal Black Light horloge straalt een nieuw licht uit

ZUTPHEN - Met trots presenteert Alfex Nederland het nieuwe Black Light horloge uit haar Big Line collectie. Begin dit jaar is voor dit horloge 's werelds hoogaangeschreven Good Design Award* én de Red Dot Award** voor buitengewoon product design ontvangen. Black Light is het eerste polshorloge van Alfex met een driedimensionale wijzerplaat. De zeer bijzondere black light verlichting laat de tijdsaanduiding opvallend weerschijnen. Het heldere, antireflecterende saffier glas versterkt deze schittering.

Dit opvallende horlogeontwerp bevestigt dat deze onafhankelijke Zwitserse horlogemaker naast hun optimale kwaliteitsstandaard ook met een bijzondere vormgeving klaar is om de hele wereld te veroveren! Met deze prestigieuze erkenning bereikt Alfex het hoogste internationale designniveau. Een geavanceerd ontwerp heeft de macht om veranderingen te initiëren en om tegenstellingen te verbinden. Ontwerper Ivo Vaz heeft dit concept meesterlijk uitgevoerd in dit horloge met Black Light.

Een schitterende beleving

Black Light is de belangrijkste eigenschap en het meest opvallende kenmerk van dit ultramoderne horloge waardoor het lezen van de tijd bij nacht een ware sensationele ervaring wordt. Dit strak vormgegeven model heeft Superluminova indexen die de tijd aangeven. Deze uur- en minuut markering is bevestigd aan de binnenkant van het heldere saffier glas en niet op de wijzerplaat, zoals bij de meeste horloges. Dit betekent dat de wijzers onder de tijdindexen bewegen in plaats van erboven. De pikzwarte wijzerplaat reflecteert daardoor het helderste licht dat ooit gecreëerd is in horloges.

Dit unieke driedimensionale ontwerp zorgt ervoor dat de tijd direct helder wordt beleefd. De tijd wordt dus op elk moment in één oogopslag gezien, bij dag én nacht. De blik van de drager wordt als het ware in het horloge getrokken. Dit stoere driedimensionale horloge is Alfex' uitdrukking van het moderne bewustzijn en vertegenwoordigt het veelzijdige en complexe leven van nu. Een 'musthave' voor de ware designliefhebber!

Het Black Light horloge uit de Big Line collectie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: een staalkleurige kast of met een zwarte coating, ter versterking van het effect. Het zwart lederen horlogebandje is geïntegreerd in de kast.

Alfex is 'the most winning award brand in the World'. 'Dare to be different. '. Haar motto 'durf anders te zijn' wordt hiermee nogmaals onderstreept.

Verkoopadviesprijs: E 499,--.

Voor meer (verkoop)informatie en dealeradressen: Alfex Nederland, www.alfex.nl, info@alfex.nl of bel naar: (0575) - 542860.

Noot voor redacties
>
*