Ingezonden persbericht


Middelburg, 3 mei 2010

Persbericht

Win een weekend Milaan tijdens Giro feestweek
Middelburg

Treinreizigers die tijdens de Giro feestweek naar Middelburg komen, maken kans op een lang weekend Milaan voor twee personen. De prijs is inclusief treinreis en twee overnachtingen in deze prachtige stad.

Op 10 mei finisht de derde etappe van de Giro d'Italia in de historische binnenstad van Middelburg. Al in de week voorafgaand aan de finish, zal de stad omgetoverd zijn tot een klein Italië. Alle reden dus om in de trein te stappen en naar Middelburg af te reizen, daarbij maakt u ook nog eens kans om een tripje naar Milaan te winnen!

Coupon
Komt u met de trein naar Middelburg? Print dan via www.giromiddelburg.nl een coupon uit. De bon kan van 7 tm 10 mei ingeleverd worden bij de Touristshop (Markt 51 in Middelburg) of in de speciale actiebus die op 10 mei op het station staat. De winnaar wordt op 10 mei om 18.00 uur op het muziekpodium bekend gemaakt. De winnaar moet op dit tijdstip in Middelburg zijn en de prijs persoonlijk in ontvangst nemen.

De actie is een initiatief van de NS en gemeente Middelburg. De reis wordt aangeboden door Holland International Reisbureau Middelburg.

Feestweek
In de meivakantie is Middelburg ondergedompeld in Italiaanse sferen: hapjes en drankjes, Venetiaanse gondels, opera, straattheater. En op de avond na de finish van de Giro op 10 mei sluiten Racoon en Bettie Serveert het feest af met een knallend optreden op de Markt.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei waan je je op het Middelburgse Damplein in het echte Italië. Italiaanse live- muziek, Venetiaanse gondels in het Dok, theatrale acts, figuranten en oude Vespa's en Fiat's geven het plein een Italiaans gezicht. Er worden gezellige terrassen uitgestald en er is een Italiaanse markt. Zelfs het carillon van de Lange Jan speelt Italiaanse deuntjes en is roze verlicht.

Op beide dagen wordt het festival 's avonds afgesloten met een bijzondere show. Op vrijdag is er een sfeervolle avondvoorstelling op het water van het Prins Hendrikdok: een sprookje in gondels met optredens van onder andere `I Capri' en operazangeres Lizet van Beek. Op zaterdag is er een grootse afsluiting met een steltlopersgroep in Venetiaanse stijl, aangevuld met muzikanten en andere spelers.

Kijk voor het volledige programma op www.giromiddelburg.nl



Ingezonden persbericht