Ingezonden persbericht


W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5

HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON

Maandag 10 t/m vrijdag 14 mei 2010

19.00-21.00 uur


* Maandag 10 mei
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst spreekt maandag met de Vlaamse dichter, essayist en hoogleraar Moderne Nederlandse Letterkunde Geert Buelens. Hij ontvangt op 12 mei de Arkprijs van het Vrije Woord voor zijn essay-cyclus over de verantwoordelijkheid van de media.


* Dinsdag 11 mei
Omroep: NIO, presentatie: nog onbekend

Geen opgave ontvangen.


* Woensdag 12 mei
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken spreekt in de rubriek 'De bosjes in..' met boswachter André Wels van het Horsterwold. Hij vertelt wat er groeit en bloeit in de natuur en wat er buiten de gebaande paden te ontdekken valt.


* Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag)
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Jurgen Maas in gesprek met Frenk van der Linden (herhaling)


* Vrijdag 14 mei
Omroep: HUMAN presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman's mooiste interviews
Met o.a. politiek filosoof Luuk van Middelaar. Hij won onlangs de Socrates-wisselbeker op de nacht van de filosofie voor zijn boek 'De passage naar Europa. Geschiedenis van een begin'. Een jaarlijkse prijs voor het meest prikkelende Nederlandse filosofische boek. (bewerking van 22 mei 2009)

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24 en Salto TV. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl




Ingezonden persbericht