Trots op Nederland

09 mei 2010 | Trots op Nederland trapt landelijke campagne af in Tilburg!

Maandag 10 mei a.s. start Trots op Nederland (TROTS) de campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen in Tilburg. Bijna alle 31 kandidaat Kamerleden zullen daarbij aanwezig zijn.
De kandidaat Kamerleden zullen een afwisselend programma doorlopen.

Om 10.00 uur verzamelen de kandidaat Kamerleden en de genodigden zich in restaurant BLEND aan de Spoorlaan 346 te Tilburg.

Van 10.30 tot 15.00 uur zullen de kandidaat Kamerleden op de fiets door de stad trekken waarbij zij drie bijzondere ontmoetingen hebben met mensen met een bijzondere hobby of met een apart beroep. Bijvoorbeeld een ontmoeting met een gepassioneerde kunstenares, een oud psychiatrisch patiënt of een excentrieke stadsdichter. In totaal worden er maar liefst 21 bijzondere ontmoetingen gepland. Tussendoor zal er een lunch worden aangeboden bij sociaal eethuis De Pollepel.

Vervolgens zal tussen 15.30 en 16.30 uur het eerste openbare vragenuurtje van Trots op Nederland plaats vinden in restaurant BLEND. Iedereen mag vragen komen stellen over onderwerpen zoals het oproepen tot gebed vanaf een minaret in Nederland, het sluiten van alle coffeeshops of het opnieuw invoeren van de Nederlandse gulden.

Wilt u ook een vraag stellen aan Rita Verdonk of één van de andere kandidaat Kamerleden? U bent van harte welkom!

De pers is van harte uitgenodigd om gedurende de hele dag hun momenten te kiezen om met onze kandidaten te spreken en/of mee te gaan op hun bezoeken. Graag even een kort bericht per mail als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken.
U kunt zich aanmelden via het e-mailadres
robgerharts@trotsopnederland.com.

Graag tot 10 mei in Tilburg!