Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor ERP Xpert biedt automobielindustrie specifieke functionaliteiten

Barneveld, 10 mei 2010 - Infor, een toonaangevende leverancier van enterprise software, kondigt vandaag aan dat de internationale automotive leverancier Dr. Schneider heeft gekozen voor de laatste versie van Infor ERP Xpert een enterprise resource planning oplossing. De wereldwijde leverancier voor de automobielindustrie verkoos de oplossing boven SAP nadat verschillende pilotprojecten aantoonden dat de SAP-oplossing extensieve personalisatie vereist om aan de industriespecifieke behoeften van de organisatie te voldoen. Het bedrijf besloot eerder tot de uitbreiding met SAP ERP, maar in plaats daarvan gebruiken ze het Infor Flex programma om het bestaande systeem te upgraden naar de nieuwste versie van ERP Xpert.


* Dr. Schneider implementeert ERP Xpert op zes locaties.
* De wereldwijde implementatie van ERP Xpert is onderdeel van het Infor Flex programma waardoor klanten met bestaande onderhoudscontracten snel en eenvoudig kunnen overstappen van bestaande Infor-applicaties naar de laatste productinnovaties.
* Infor ERP Xpert ondersteunt specifieke automotive processen.
* Naast ERP Xpert implementeert Dr. Schneider Infor PM 10 voor performance management. De oplossing stroomlijnt financiële processen en biedt transparantie.
* Met Infor SCM SupplyWEB (Supplier Relationship Management) kan Dr. Schneider zijn relaties in de supply chain centraal beheren.

'Onze administratie erkende dat we nieuwe functionaliteiten van een ERP-systeem nodig hadden om onze lean processen uit te breiden,' aldus Michael Bär, directeur IT services bij Dr. Schneider. 'De pilotprojecten die we uitvoerden met SAP vereisten een uitgebreide IT-infrastructuur en extra personeel en papierwerk. In plaats daarvan kozen we Infor ERP Xpert die onze processen automatiseert zodat we efficiënt kunnen werken met ons bestaande team.'

'Op groei georiënteerde bedrijven erkennen de essentiële zakelijke voordelen van de samenwerking met een softwareleverancier die hun sector begrijpt en oplossingen heeft die aan die specifieke behoeften voldoen,' zegt Bernd Hau, regionaal vice president Automotive Sales, EMEA, Infor.

Meer informatie
§ Dr. Schneider - http://www.dr-schneider.com/
§ Infor ERP Xpert - http://www.infor.co.uk/product_summary/erp/Xpert/

Infor biedt ruim 70.000 klanten een betere, meer op samenwerking gerichte relatie met hun leverancier van business software. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Het is gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/