Ingezonden persbericht


Razendsnelle datatransfer
Conceptronic lanceert USB 3.0 PCI Express en PC Express cards

Amersfoort, 10 mei 2010 - Duurt het kopiëren van bestanden je te lang? Op zoek naar een upgrade van je computer's doorvoersnelheid? Indien het antwoord ja is, dan biedt Conceptronic - Europees specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit - nu uitkomst. Conceptronic's USB 3.0 PCI Express en PC Express cards, voor respectievelijk desktops en notebooks, zijn speciaal ontworpen voor consumenten die op zoek zijn naar een vliegensvlugge overdracht van grote bestanden en documenten.

A need for speed?
Met zowel de USB 3.0 PCI Express als de PC Express card voeg je simpelweg 2 extra SuperSpeed USB poorten aan je computer toe waarmee je je datasnelheid verhoogt naar 4.8Gb per seconde. Grote bestanden (zoals foto's en video's) en documenten worden met dit tempo in no time van en naar je desktop of notebook gekopieerd. De installatie van de kaart is bovendien een fluitje van een cent: afhankelijk of je een desktop of notebook hebt, plaats de USB 3.0 PCI Express of PC Express card in het Express kaart slot, installeer de bijgeleverde drivers en klaar!

Technische specificaties
USB 3.0 PCI Express card (¤ 39,90)

* SuperSpeed USB 3.0

* 4.8Gb/s datasnelheid

* 2 USB poorten en gebruik van slechts 1 slot
* Molex connector om USB 3.0 van stroom te voorzien
* Compatibel met besturingssystemen Windows XP, Windows Vista en Windows 7

USB 3.0 PC Express card (¤ 39,90)

* SuperSpeed USB 3.0

* 4.8Gb/s datasnelheid

* 2 USB poorten in 1 ExpressCard

* Ingebouwde DC jack connector om USB 3.0 van stroom te voorzien
* Compatibel met besturingssystemen Windows XP, Windows Vista en Windows 7

Binnenkort
Indien deze USB 3.0 Express Cards je goed bevallen, dan zijn Conceptronic's USB 3.0 'Harddisk Box' behuizingen voor 2,5' en 3,5' SATA harddisks - verkrijgbaar vanaf juni 2010 - misschien ook iets voor jou!

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal, testproducten, prijzen of verkooppunten contact op met onderstaand perscontact.

Over Conceptronic: Conceptronic - het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en klein zakelijke markt.




Ingezonden persbericht