Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MEI 2010

MSI introduceert het MSI 880GMA-E45 moederbord
High end HTPC moederbord met USB3 enSATA 6Gb/s

's Werelds toonaangevende moederborden en grafische kaarten fabrikant, MSI, lanceert haar gloednieuwe 880GMA-E45 moederbord met de AMD 880 chipset om in te spelen op de toenemende vraag naar de perfecte Home Theatr Personal Computer (HTPC). Naast de ondersteuning van de nieuwste AMD Phenom II X4 en X6 processors, ondersteunt de MSI 880GMA-E45 ook DirectX 10.1 en UVD 2.0 multirnedia standaars die de high-definition audio- en video-effecten aanzienlijk verbeteren. Samen met een grote verscheidenheid aan output interfaces en exclusieve MSI technologieën zoals OC Genie, Military Class componenten en SATA 6 Gb/s en USB3.0, stelt de MSI 880GMA-E45 gebruikers in staat om een HTPC te bouwen die zowel hoge prestaties als hoge stabiliteit biedt.

OC Genie: Easy Overclocking Technology
MSI heeft de AMD 800-serie uitgerust met OC Genie die overklokken vereenvoudigd om aan de eisen van de gebruikers van multirnedia-apparatuur te voldoen. Via de BIOS Setup kunnen consumenten gebruik maken van OC Genie die automatisch de CPU-klok verhoogt wat de prestaties verhoogt tot wel 26% en de gebruikservaring verbetert.

Een uitstekende stabiliteit met Military Class Componenten De MSI 880GMA-E45 is uitgerust met Military Class componenten van hoge kwaliteit, waaronder Solid Caps (vaste condensatoren) voor verlenging van de levensduur van het moederbord en Icy Chokes die de temperatuur verlagen en de stabiliteit van het systeem aanzienlijk verbeteren. Zelfs tijdens intensief gebruik zal het systeem niet blijven hangen of vertragen als gevolg van oververhitting. Meer CPU-prestaties met de Unlock CPU Core-technologie Sommige processors zijn voorzien van verborgen CPU-cores. In een paar eenvoudige stappen kan de MSI Unlock CPU Core-technologie de verborgen CPU-Cores ontketenen. Bij het omzetten van 2 cores naar 4 cores, kunnen de CPU prestaties worden verhoogd tot wel 104%. Zo kun je voor de prijs van een dual core genieten van de kracht van een quad core CPU.Unleash More CPU Performance with Unlock CPU Core Technology

Deze technologie zal ook twee extra cores zichtbaar maken op de nieuwste Zosma-gebaseerde quad core CPU's, waardoor de quad-core CPU's in hexa core CPU's kunnen veranderen!

Volledig digitale uitgangspoorten: HDMI & DVI
Om in te spelen op de vraag van de consument naar gemak en full-featured multirnedia-apparaten, komt de 880GMA-E45 met een geïntegreerde ATI Radeon HD 4290 Graphics met zowel een DVI voor digitale video-beelden als een High Definition Multirnedia interface (HDMI) voor digitale video-en audio-output om consumenten te helpen bij de bedrading van het systeem. Met slechts één HDMI-kabel kunnen consumenten op hetzelfde moment genieten van high definition-video en -audio waarmee het voldoet aan de vraag om de nieuwste HD multirnedia te kunnen afspelen.

Lossless 24-bit/192kHz HD Audio
Voor de beste geluidservaring bij het afspelen van Blu-Ray video's op HTPCs, ondersteunt de MSI 880GMA-E45 de nieuwste HD Audio codec met 7.1-kanaals surround sound.

MSI 880GMA-E45
Om te voldoen aan de missie om innovatieve en perfecte producten te produceren, biedt MSI veelzijdige oplossingen op maat voor de consument. Het MSI 880GMA-E45 moederbord is een integratie van verschillende exclusieve en unieke technologieën en uitzonderlijke standaarden waarmee consumenten een HTPC kunnen bouwen die volledige functies, uitstekende prestaties en een uitstekende stabiliteit van het systeem biedt, waardoor dit moederbord een van de beste keuzes is voor het bouwen van je HTPC.

Voor meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI-distributeur.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.