Ingezonden persbericht


Persbericht

10 mei 2010

Piet-Jan Duivenvoorden Hairdresser of the Year `10!

Zondag 9 mei beleefden vele celebrities, heel haarminnend Nederland, alle genomineerden, cameraploegen en de schrijvende pers een spectaculaire gala-avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards. Hét kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Nicolette van Dam en bood het enthousiaste publiek een avond vol show, dans, haarmodetrends en diverse catwalkpresentaties. De ultieme prijs is de titel: HAIRDRESSER OF THE YEAR. Deze ging dit jaar naar de uitzinnige Piet-Jan Duivenvoorden van Salon NIK te Noordwijkerhout. Nieuwe benadering van de visie op haar
Piet-Jan Duivenvoorden omschrijft zijn collectie als volgt: `Haar met een rauw randje. Dat heb ik laten terugkomen in de fotografie, haar en make-up. Het is een nieuwe benadering van de visie op haar.' Het juryrapport luidt: Prachtige variatie in stijlen en coupes. Puur fashiongevoel. Make-up, haar en styling zijn perfect in balans.
Statements over haarmode, fashion en identity
De winnende foto's zijn stuk voor stuk statements over haarmode, fashion en identity. Voor uw eigen media zijn de foto's rechtenvrij beschikbaar mits het event (Coiffure Award) en de credits worden vermeld. De winnaarsbeelden van de afzonderlijke categorieën zijn te bewonderen op www.coiffureaward.nl. Voor meer informatie of een cd met de high res beelden kunt u mailen naar het PR bureau van de Coiffure Award: Uniquole coiffureaward@uniquole.nl of bellen met 070 369 47 47 / 06 50 25 39 61 (Nicole / Martine). De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, branche- overschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

Hét kappersevent van Nederland