Ingezonden persbericht


HUISKAMERCONCERT GRAD DAMEN IN OLLAND

In samenwerking met Tribe09 gaf Radio Hollandio onlangs een intiem huiskamerconcert van Grad Damen weg aan een luisteraar. De gelukkige winnaar van dit huiskamerconcert is geworden Ilona Hagelaars uit Olland. Op zondag 16 mei kan zij gaan genieten van dit exclusieve huiskamerconcert.

Binnen de prijsvraag moesten luisteraars aangeven waarom juist zij kans wilden maken op dit exclusieve concert. Ilona Haagelaars wist de vele andere reagerende luisteraars de loef af te steken door in haar reactie Grad te herinneren aan een optreden in Olland van enkele jaren terug. Zij was toen een fractie te vroeg weg uit het plaatselijke café om van een muzikale toegift van Grad te kunnen genieten. Op zondag 16 mei haalt Ilona de schade ruimschoots in want dan komt Grad Damen bij haar in de huiskamer een intiem en kleinschalig concert verzorgen.

Het album 'Goed in mijn Vel'
Net als op zijn vorige album werkte Grad ook dit keer samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar (o.a. Marianne Weber, Frans Bauer en Rene Froger). "Het zijn net als ik echte volksmensen. Het klikt tussen ons en ze houden van mijn muziek", beschrijft Grad de vruchtbare samenwerking. "Ik heb nu allemaal mensen om me heen die mij muzikaal begrijpen en dat werkt heel erg fijn." Dat het zo goed voelt, blijkt wel uit het feit dat Grad voor het eerst twee zelfgeschreven nummers heeft opgenomen. "Ik schrijf al langer liedjes, maar vond ze nooit goed genoeg. Ik ben misschien te kritisch op mijn eigen werk. Als je het zelf geschreven hebt, luister je er toch anders naar en wil je dingen blijven veranderen. Dan is het goed als de mensen met wie je werkt een eerlijk oordeel geven. Ook werkte Grad op dit album samen met de Basilyboys die te horen zijn in nummer "Ik hou het meest van jou".

Het Nederlandse levenslied
Op Radio Hollandio is 24 uur per dag het Nederlandse levenslied te horen en wordt veel aandacht besteed aan regionaal product. Sinds haar introductie in oktober 2008 is Radio Hollandio uitgegroeid tot een zeer populair radiostation met een grote schare trouwe luisteraars in Noord-Brabant, Zeeland maar ook daarbuiten.

Ontvangstgebied Radio Hollandio
Noordoost Brabant: ether FM 94.1
Midden Brabant: ether FM 88.8
Zuidoost Brabant: ether FM 95.5 en kabel FM 97.0
West Brabant: ether FM 93.9 en kabel FM 95.1
Zeeuws Vlaanderen: ether FM 92.4 en kabel FM 95.6
Walcheren: ether FM 89.3 en kabel FM 95.6

NOOT VOOR REDACTIE (

Ingezonden persbericht