Gemeente Berkelland


Neede schrijft zich in voor de toekomst!

Na een lange periode van overleg, acties, reacties en discussieavonden is de schrijfgroep rond NeedeVIP aan het schrijven geslagen, en met resultaat!

Op 27 en 28 april heeft de schrijfgroep, bestaand uit mensen met wortels in de Needse samenleving, samen met Alex Dijk en Joachim Geerdink de rode lijn van de te vormen visie Neede 2020 opgesteld. Twee lange en intensieve dagen voor de toekomst van Neede en haar omgeving, voor en door Needenaren. Hierna volgde nog een korte periode van reactie op deze rode lijn door onder andere de klankbordgroep en de gemeenschapsraad.

Daarna is men aan de slag gegaan met uitwerking tot de visie Neede 2020. Deze vertaalslag is gedaan door Joachim Geerdink, ondersteund door Alex Dijk en de projectgroep NeedeVIP.

Nu is het aan de Needenaren om zich te vinden in de visie en deze waar nodig te voorzien van feedback en opmerkingen. Daarna gaat de visie naar de gemeenteraad om daar in de vergadering van 6 juli te worden behandeld.

NeedeVIP-logo.jpg

De visie is gepubliceerd op deze site: via de knop NeedeVIP of af te halen bij het gemeentelijke Servicepunt in de Hofmaat 2.

Reacties zijn van harte welkom tot en met 17 mei 12.00 uur, via de post of een email naar needevip@gemeenteberkelland.nl