Realax ontzorgt makelaars


Professionalisering in branche hard nodig

SPIJKENISSE, 20100510 -- In de huidige woningmarkt is het plaatsen van een "te koop" bord in de tuin niet meer afdoende. Realax | Zorgeloos Makelen introduceert landelijke ondersteuning met digitale marketinginstrumenten voor makelaars. Hiermee belooft het bedrijf makelaarskantoren een professionalisering van de uitstraling en een versterking van de concurrentiepositie op de markt.

Realax biedt makelaars een scala aan betaalbare innovatieve producten en diensten zoals 3D plattegronden, VOIP telefonie, fotoclips, antwoordservices, 360° tours, videoproducties, voicemail, email sjablonen en digitale etalages.

De recente oprichting van Realax | Zorgeloos Makelen is een logische stap nadat oprichter Etienne van der Kuy in 2008 startte met de ontwikkeling en verkoop van digitale etalages voor makelaars onder de naam Myfeedio. Deze digitale raampresentaties worden automatisch ververst dankzij koppelingen met Realworks en Tiara. "Ik trof een redelijk conservatieve makelaarswereld aan toen ik met Myfeedio startte. In het begin stoorde ik me daaraan, pas later besefte ik pas dat hier een enorm potentieel ligt", aldus van der Kuy.

Realax | Zorgeloos Makelen is connected partner van Realworks en NVM Tiara en heeft een landelijk dekkende verkooporganisatie.