Gemeente Someren


Informatiebijeenkomst vervoersmogelijkheden

Binnen de gemeente Someren en Asten hebben er veel veranderingen in de vervoersmogelijkheden plaatsgevonden. Onis Welzijn organiseert per gemeente twee bijeenkomsten over dit onderwerp. De bijeenkomsten in Someren worden gehouden op dinsdag 11 en 18 mei in de Ruchte.

Onderwerpen

De eerste bijeenkomst zal in het teken staan van het openbaar vervoer. Een medewerker van vervoersmaatschappij Hermes geeft uitleg over het busvervoer en de buurtbus. Het ziekenvervoer wordt besproken door een medewerker van het Centraal Ziekenfonds. Tijdens de tweede bijeenkomst geven medewerkers van de gemeente Someren uitleg over vervoersmogelijkheden vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zoals het collectief vervoer en de scootermobiel.

Aanmelden

De bijeenkomsten duren van 14.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt EUR 1,00 per persoon per bijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 30 april opgeven bij Onis Welzijn, Carolien van de Boomen (0493-441254) of Marianne Lenders (0493-441253).

Mocht u op bovenstaande data niet kunnen, dan kunt u zich ook inschrijven voor de bijeenkomsten in de gemeente Asten. Deze bijeenkomsten worden gehouden op maandag 10 en 17 mei in Centrum de Beiaard.
Laatst gewijzigd: 06 april 2010

---