Teleena gaat MVNE services lanceren in het Verenigd Koninkrijk 11/05/2010 09:16

PR Newswire

NIEUWEGEIN, The Netherlands, May 11, 2010 /PRNewswire/ -- Vandaag kondigt Teleena een belangrijk nieuw partnerschap aan en haar volgende uitbreidingsfase van MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) services in Europa.

In een recentelijk afgesloten strategische overeenkomst voor lange termijn zal Teleena mobile virtual network operators (MVNO's) kunnen inschrijven in het Verenigd Koninkrijk, waarmee ze gezamenlijk radiotoegang krijgen tot het netwerk van "Vodafone UK".

Teleena's bestaande volgende MVNE-platform zal daarom ook voice, messaging, data en factureringsdiensten gaan aanbieden voor zowel prepaid als abonnementssegmenten in het VK.

De beschikbaarheid van VK MVNE services voor MVNO's worden gepland voor het vierde kwartaal van 2010, waarbij een aantal partijen al veel interesse hebben getoond.

Deze regeling zal het voor MVNO's op korte termijn veel gemakkelijker maken hun services te lanceren in het VK. Als voorkeurstussenpersoon zal Teleena het verbeterde propositiemanagement en de technische behoeften van de MVNO verzorgen, waardoor de MVNO zich kan richten op marketing, verkoop en klantmanagement. Dit spreekt mobiele service providers aan die echt hun aanbod willen onderscheiden van de anderen omdat ze kunnen starten op de mobiele markt en mobiele services kunnen aanbieden, terwijl ze tegelijk toegang hebben tot een snel en betrouwbaar radionetwerk. Teleena is de leider van innovatieve en onderscheidende services voor succesvolle MVNO's, waarbij ze in de afgelopen 12 maanden een serie nieuwe MVNO's heeft gelanceerd in Nederland, inclusief speciale producten zoals 2 nummer SIM's, "seamless loyalty programme", SIM-kaarten en macro roaming SIM's voor privé GSM netwerken door pico-cellen te gebruiken.

Timo Smit, directeur van Teleena; "Teleena's voortdurende succes in Nederland en onze ondersteuning voor de MVNO-markt door ons uitzonderlijke corenetwerk, samen met toegang tot radionetwerken van de beste kwaliteit, zijn belangrijke elementen voor MVNO's om voor een samenwerking met Teleena te kiezen. Door het hoge niveau van potentiële personalisatie dat het Teleena platform kan bieden, kunnen we deze unieke en onderscheidende services voor MVNO's gevestigd in het VK herhalen en nieuwe proposities en applicaties ondersteunen. We kijken ernaar uit om een groot aantal nieuwe partners naar onze VK MVNE-activiteiten te brengen en onze uitbreiding van MVNE services voort te zetten naar andere Europese gebieden".

Teleena UK Limited, een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, zal aan de behoeften van in het VK gevestigde MVNO's voldoen, contactgegevens kunnen hieronder gevonden worden.

Teleena is een Mobile Virtual Network Enabler (MVNE)
en een specialist in het aanbod van op maat gemaakte producten voor Mobile Virtual Network Operators (MVNO's), momenteel tevens werkzaam in Nederland via het radionetwerk van Vodafone Nederland. Teleena biedt geen retail services, maar werkt op wholesale basis met haar partners. Haar voorzieningen bestaan uit een volledig mobiel intelligent netwerk.

Teleena biedt ook eindgebruikerondersteuning, facturering en onderhoud aan haar MVNO-klanten.

http://www.teleena.com

Voor verdere informatie over Teleena gaat u naar: http://www.teleena.com, of neemt u contact met ons op via Steve Pittman, Manager MVNO en MNO, GSM: +44-7765-199370 of +31-63-700-2865, steve.pittman@teleena.com. Timo Smit, CEO, GSM: +44-7765-109243 of +31-638-181818, timo@teleena.com






-