Stadsdeel Amsterdam-Noord

Gezocht: Uitvoerders om jonge 'Natuurtalenten' op te leiden

11 mei 2010

Wij zoeken freelancers, docenten en organisaties die cursussen in het kader van Talentontwikkeling in Natuur en Milieu willen geven aan kinderen in het basisonderwijs.

Avontuurlijk ingesteld?

Wroet jij graag met je handen in de aarde? Maak je graag mooie dingen van alles wat je in de natuur kan vinden? Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal groeit en leeft in Amsterdam Noord? Hou je van buiten zijn en ben je avontuurlijk ingesteld?

Natuurtalentjes

Afdeling Natuur en Milieueducatie van stadsdeel Amsterdam-Noord is druk bezig
om in het nieuwe schooljaar op zoveel mogelijk basisscholen een spannend en leerzaam activiteitenaanbod na schooltijd aan te bieden. Kinderen uit de onder- en middenbouw kunnen zich via de school opgeven om hun groene, onderzoekende en creatieve talenten te ontwikkelen op het brede talentgebied van Natuur en Milieu. Voor enthousiaste kinderen die op hun eigen school hebben kennisgemaakt met één van onze groene activiteiten, programmeren wij per buurt een vervolgactiviteit! Kinderen van verschillende scholen uit dezelfde buurt kunnen dan een heel schooljaar lang aan groene
activiteiten deel te nemen.

NME is op zoek

Om deze natuurtalenten te stimuleren worden nog freelancers / docenten gezocht om een leuk programma uit te voeren. Ben je hierin geïnteresseerd? Meer informatie en contactgegevens vind je op deze website.