T-Mobile introduceert aantrekkelijke tarieven voor prepaid bellen

11/05/2010 09:41

T-Mobile


- Met PrePaid International voordelig bellen naar familie en vrienden in het buitenland.


- Unieke klantenservice en informatievoorziening in meer talen.


- Vrijuit onderling bellen binnen Nederland en verdubbeling van het beltegoed.

T-Mobile breidt haar prepaidaanbod uit met zeer aantrekkelijke tarieven voor bellen naar het buitenland. Op 25 mei introduceert T-Mobile PrePaid International, waarmee de telecomaanbieder zich vooral richt op mensen die veel contact hebben met familie en vrienden in het buitenland. Speciaal voor deze groep mensen biedt T-Mobile een unieke meertalige ondersteuning in het Engels, Turks en Pools via de klantenservice, de website en het voicemail- & beltegoedmenu.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: 'Een grote groep mensen in Nederland onderhoudt intensief contact met familie en vrienden in het buitenland. Wij zien dat het voor hen van belang is dat zij zoveel mogelijk kunnen bellen tegen een zo laag mogelijk tarief. Met PrePaid International biedt T-Mobile zeer voordelige tarieven in combinatie met kwaliteit en service. Uniek is onze klantenservice en informatievoorziening die volledig is afgestemd op de doelgroep. Wij staan onze klanten te woord in hun eigen taal.'

Voordelige tarieven en vrijuit onderling bellen

T-Mobile PrePaid International wordt aangeboden via een apart simpakket en is bij ingebruikname al ingesteld op bellen naar vaste lijnen voor 0,09 eurocent per minuut en naar mobiel bellen in Nederland voor 0,24 eurocent per minuut (starttarief 0,19 eurocent). De lage internationale tarieven zijn vanaf 25 mei via www.t-mobile.nl/international te zien. Bijkomend voordeel is dat PrePaid International klanten vrijuit onderling binnen Nederland kunnen bellen, voor slechts het starttarief van het gesprek (0,24 eurocent) tot maximaal een half uur per gesprek. PrePaid International simkaarten en beltegoed zijn vanaf 25 mei verkrijgbaar bij meer dan 20.000 verkooppunten, waaronder de T-Mobile Shops, telecomwinkels, belhuizen, supermarkten, benzinestations en drogisterijen.

Beltegoed verdubbelactie

Voor klanten die hun beltegoed opwaarderen, heeft T-Mobile een aantrekkelijke actie; bij elke opwaardering verdubbelt T-Mobile het beltegoed. Deze verdubbelactie is geldig tot 3 oktober 2010.

Bel 1200 voor Engels, Turks of Pools

Via nummer 1200 is de T-Mobile Klantenservice in meerdere talen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur. Ook op de website www.t-mobile.nl/international is vanaf 25 mei de informatie over PrePaid International in meer talen beschikbaar. Bovendien is het voor klanten mogelijk om hun voicemail in te stellen in het Engels, Turks of Pools en kunnen zij via 1244 opwaarderen in hun eigen taal.

Over T-Mobile in Nederland

4,6 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per eind 2009). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa. In 2009 won T-Mobile hiervoor de Gouden Steeksleutel van Tweakers.net voor beste mobiele operator.

Het is belangrijk voor T-Mobile om mee te werken aan de totstandkoming van een beter milieu en een gezonde toekomst voor de volgende generatie. In dat kader heeft T-Mobile sinds 2007 een partnerschap met War Child. T-Mobile is dé communicatiepartner van War Child en ondersteunt War Child door inzet van mensen en middelen.





http://www.t-mobile.nl