MBO raad

De nieuwe Back Stage is verschenen: onderwijsopbrengsten van 8 jaar Balkenende

11-05-2010 - In het vierde nummer van Back Stage, opinieblad over beroepsonderwijs en educatie, vertelt JOB-voorzitter Geerten Geerts over zijn ambities, gaaat MBO Raad-voorzitter Jan van Zijl in discussie met SP'er Jasper van Dijk en blikken we terug op de onderwijsopbrengsten van 8 jaar Balkenende.

In het meinummer onder andere de volgende onderwerpen:
* Onderwijsopbrengsten van 8 jaar Balkenende : Loek Hermans, Agnes Jongerius, Marja van Bijsterveldt, Frans Nauta en Back Stage-columnist/docent Elmer Veerhoff blikken kritisch terug op 8 jaar Balkenende. Wat hebben de kabinetten het mbo gebracht? Mét wensenlijstje voor het nieuwe kabinet.

* Het mbo kan nog beter : Met een serie rondetafelgesprekken wil het mbo het publieke debat aanzwengelen en de problemen boven tafel krijgen. Vier mbo-bestuurders en Ahmed Marcouch trappen af: `We zijn dingen normaal gaan vinden die niet acceptabel zijn'
* Leren van de besten : Aan de Herman Brood Academie leren studenten het vak van geluidstechnicus van de meest gerenommeerde mannen uit de praktijk. Stages bij grote poppodia volgen. En banen. Backstage bij ondernemerschap in het onderwijs.

* JOB-voorzitter Geerten Geerts verklaart zijn ambities

Ga naar www.mboraad.nl/backstage om alle artikelen te lezen (in pdf). Het eerstvolgende nummer van Back Stage verschijnt in juli.

Back Stage is het tweemaandelijkse magazine van de MBO Raad. Het eerste nummer verscheen tijdens de 6-Daagse Beroepsonderwijs in oktober 2009.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Back Stage, opinieblad over beroepsonderwijs en educatie? Dan kunt u contact opnemen met de redactie: backstage@mboraad.nl.

Bron/Auteur: Webredactie