Gemeente Brummen


Weer nieuwe woningen Lombok Zuid in verkoop

(Oorspronkelijke publicatie datum: 11-05-2010)

Wonen in de nieuwste woonwijk in Eerbeek: Lombok Zuid. Dat kan. Donderdagavond 27 mei start de verkoop van 25 nieuwe woningen. Dit gebeurt tijdens een nieuwe verkoopmanifestatie in de grote zaal van café Spoorzicht aan de Loenenseweg in Eerbeek. De inloopbijeenkomst begint om 18.30 uur een duurt tot 20.30 uur. Tijdens deze manifestatie worden de prijzen van de woningen bekend gemaakt en worden er leaflets van de woningen en inschrijfformulieren beschikbaar gesteld. Iedereen is van harte welkom om zich door de makelaars te laten informeren over de 25 koopwoningen die nu voor de verkoop beschikbaar komen. De manifestatie wordt georganiseerd door de gemeente Brummen en Roosdom Tijhuis.

De nieuwe woonwijk Lombok Zuid grenst aan het groen van de Veluwe. De wijk wordt autoluw, dus het is er rustig én veilig voor kinderen. Maar wel is de nieuwe wijk vlakbij het centrum van Eerbeek met alle voorzienin-gen en dichtbij de scholen. In Lombok Zuid worden zowel rijwoningen, tweekappers, patiowoningen als vrijstaande woningen gerealiseerd. Voor ieder wat wils, jong en oud. In totaal worden er in Lombok Zuid ongeveer 300 tot 350 woningen gebouwd. Bij de ontwikkeling van de woningbouwplannen voor Lombok Zuid werkt de gemeente Brummen nauw samen met Roosdom Tijhuis. De eerste fase beslaat in totaal zon 110 woningen, waarvan er eind vorig jaar al 34 met succes in de verkoop gingen. De verwachting is dat medio 2010 gestart kan worden met de bouw van deze woningen.

Start verkoop
In totaal komen er op donderdag 27 mei 25 koopwoningen in de verkoop. Het gaat hierbij om woningen die worden gebouwd door Roosdom Tijhuis en waarvan de verkoop in handen is van Best Living NVM Makelaars & Financieel Adviseurs uit Eerbeek. Naast Best Living is ook de Rabobank Apeldoorn e.o. tijdens de manifestatie aanwezig met een stand waarin men uitgebreid informatie kan krijgen over het afsluiten van een hypotheek met zeer aantrekkelijke hypotheektarieven. De gemeente Brummen is eveneens vertegenwoordigd met een stand met veel informatie over het woningbouwproject en het wonen, leven en recreëren in de gemeente Brummen én het dorp Eerbeek.

Inschrijven en loting
Omdat er ook nu weer veel animo verwacht wordt voor de woningen, is er wederom gekozen voor een inschrijfprocedure en een loting door de notaris. De inschrijfformulieren, die op donderdagavond 27 mei 2010 beschikbaar worden gesteld, kan men van 28 mei tot en met donderdag 3 juni 2010 inleveren bij het kantoor van Best Living in Eerbeek. Hiermee kan men aangeven een optie te nemen op een woning. Op vrijdag 4 juni 2010 vindt de loting plaats en vervolgens worden de betrokkenen persoonlijk over de uitslag geïnformeerd.

Voor meer informatie over het woningbouwproject Lombok Zuid en de woningen die in de verkoop komen kunt u terecht op de website www.lombok-zuid.nl. Ook kunt u met uw vragen over de verkoop van de woningen terecht bij Best Living aan de Stuijvenburchstraat 70 in Eerbeek, telefoon (0313) 65 11 99 en mailadres eerbeek@bestliving.nl.