Numac Bestuurswissel Numac Groep in Venray
Venray, 10 mei 2010. 25 Jaar nadat hij het Numac-bedrijf heeft opgericht en er al die tijd leiding aan heeft gegeven, heeft Ger Camp zich onlangs teruggetrokken uit de leiding van Numac. Ger is zich gaan concentreren op zijn jongere bedrijven (Duitsland, België, Tsjechië, TM Noten BV, Deltaskills en EMG BV) die hij sinds begin van 2009 weer zelf, en voor eigen rekening, is gaan aansturen. De Numac Groep (Numac Nederland BV, Numac Technical Services BV, BIT van de Meerakker BV en Planatec BV) wordt nu aangestuurd door Frank Snijders (algemeen directeur, CEO) en Alex van Dinther (financieel directeur, CFO). Snijders en Van Dinther waren al verantwoordelijk voor Numac Nederland BV en worden nu dus verantwoordelijk voor de hele Numac Groep.
Frank Snijders (50) is woonachtig in Helmond en sinds 8 jaren werkzaam bij Numac. Na eindverantwoordelijk te zijn geweest voor HRM is hij nu ruim 4 jaren eindverantwoordelijk voor Numac in Nederland.
Alex van Dinther (38) is woonachtig in Deurne en al ruim 9 jaren werkzaam bij Numac. Eerst als Financial Controller en sinds 2008 als adjunct-directeur. Over Numac
Numac is sinds 1984 gespecialiseerd in machineonderhoud in het breedste zin van het woord. In een landelijk netwerk van vestigingen zijn zo n 650 technici en adviseurs werkzaam. Door zich naast preventief en correctief onderhoud te richten op advies en automatisering op maat, is Numac in staat meer uit machines en processen te halen en de kosten per voortgebracht product te drukken. Vele toonaangevende organisaties in de technische en producerende industrieën profiteren van het totaalconcept machineonderhoud én procesoptimalisatie. Numac maakt deel uit van de Numac Groep.


Noot voor redacties




NUMAC NEDERLAND BV
Keizersveld 59
Postbus 5107
5803 AP VENRAY
Tel +31 (0)478 578444
Fax +31 (0)478 578448
E-mail info@numac.nl
Internet www.numac.nl

Frank Snijders Alex van Dinther Foto s zijn in hoge resolutie beschikbaar.

Noot voor de redactie,