Gemeente Asten

Nominatie voor Enjoy-Award

Dit jaar wordt er door de gemeenten Asten en Someren een speciale jongerenprijs uitgereikt, genaamd de Enjoy-Award. Deze Enjoy-Award is bedoeld als waarderingsprijs voor jongeren die zich als vrijwilliger hebben ingezet voor een organisatie/vereniging of een goed doel.

Koppeling aan maatschappelijke stage

De Enjoy-Award is gekoppeld aan de maatschappelijke stage. Dit schooljaar hebben jongeren in de leeftijd 14-16 uur kennis gemaakt met vrijwillige inzet en vrijwilligers werk. Wellicht zijn er ook binnen uw organisatie/vereniging maatschappelijke stagiaires aan de slag geweest.

Maatschappelijke stage is bedoeld om de jongeren kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en een kijkje te leren nemen in de keuken van een organisatie waar vrijwilligers actief zijn, of binnen hun eigen (sport) vereniging.

Uitreiking

De uitreiking van de Enjoy-Award vindt plaats op vrijdag 25 juni. Exacte tijd en locatie worden later bekend gemaakt. Uiteraard worden de genomineerden en de betreffende organisaties uitgenodigd voor deze avond. Zowel de jongeren als de organisatie ontvangen een leuke prijs.

Iemand aandragen?

Bent u tevreden over de inzet van de maatschappelijke stagiaire(s) die voor uw organisatie iets extra's hebben kunnen betekenen? En wilt u de jongere nomineren voor de Enjoy-Award? Meld deze jongere dan aan. U kunt het aanmeldingsformulier downloaden van www.masplek.nl onder kopje `Enjoy-Award'. Dit formulier graag zo volledig mogelijk invullen en sturen vóór 9 juni naar c.vankoert@oniswelzijn.nl of C. van Koert, laan ten Roode 71a, 5711 GB Someren. Voor meer informatie of vragen kunt u ook bellen: 06-13329048