PERSBERICHT

Gereglementeerde informatie

JAARVERGADERING VAN ARSEUS KEURT
ALLE VOORSTELLEN GOED

Waregem (België) / Rotterdam (Nederland)*, 10 mei 2010 ­ De vandaag gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft alle voorstellen goedgekeurd die de raad van bestuur van Arseus aan hen heeft voorgelegd.

De aandeelhouders hebben onder meer besloten tot vaststelling van de jaarrekening over 2009 en tot vaststelling van het dividend over 2009 van 0,36 per aandeel. De aandeelhouders hebben volledige kwijting verleend aan de leden van de raad van bestuur en aan de commissaris in functie gedurende het boekjaar 2009. De heren Peek (voorzitter), Stols en Vandewalle werden voor een periode van vier jaar herbenoemd als onafhankelijk bestuurder. PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bcvba werd herbenoemd als commissaris voor de boekjaren 2010 tot en met 2012.

Het brutodividend van Arseus bedraagt 0,36 per aandeel (couponnummer 3). Het nettodividend bedraagt 0,27 per aandeel. Dit is het brutodividend verminderd met de roerende voorheffing die in België 25% bedraagt. Voor de aandelen die worden aangeboden met een VVPR-strip (couponnummer 3) geldt een roerende voorheffing van slechts 15%, zodat het nettodividend 0,306 per aandeel bedraagt.

De kalender is als volgt:
12 mei Notering ex-dividend
14 mei Record date
17 mei Betaalbaarstelling dividend