Ingezonden persbericht



---


Persbericht
11 mei

Succesvolle beveiliging door G4S bij Giro d'Italia 2010 in Amsterdam

De beveiliging door G4S van de Giro d'Italia 2010 in Amsterdam is succesvol verlopen. G4S leverde, in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en Investicon, ruim 500 beveiligers die tevens als gastheer optraden. Hiermee heeft G4S de Giromania in goede banen geleid.

Het prestigieuze wielerevenement vond afgelopen weekend van 8 mei tot en met 10 mei plaats en heeft in totaal ongeveer 1 miljoen bezoekers getrokken. Het is daarmee het tweede publieksevenement die G4S dit jaar beveiligt. In januari heeft G4S ook al een overeenkomst gesloten met Stichting Sail Amsterdam voor de beveiliging van het nautisch evenement SAIL 2010, dat in augustus dit jaar plaatsvindt.

G4S is trots op deze positieve bijdrage aan het succesvole verloop van zo'n geweldig publieksevenement. Met de sponsoring van het WK schaatsen eerder dit jaar en de beveiliging van SAIL 2010 en Giro d'Italia laat G4S zien zich verbonden te voelen met de sportwereld.

Einde persbericht

G4S
G4S is specialist op het gebied van beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met 590.000 medewerkers en activiteiten in ruim 110 landen. In Nederland is G4S marktleider met 9000 medewerkers.

Noot voor de redactie,