KKR & Co. L.P. dient registratieverklaring voor beursnotering van gewone aandelen in

GUERNSEY, Kanaaleilanden--(BUSINESS WIRE)-- 20100511 --

KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR) heeft vandaag aangekondigd dat KKR & Co. L.P. een registratieverklaring heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”) voor een voorstel van een primaire uitgifte van haar gewone aandelen die de commanditaire vennootbelangen in het partnerschap vertegenwoordigen. KKR & Co. L.P. is van plan haar gewone aandelen bij de New York Stock Exchange te noteren onder het symbool “KKR”.

Een registratieverklaring met betrekking tot deze waardepapieren is ingediend door KKR & Co. L.P. bij de SEC. Deze is beschikbaar op www.sec.gov, maar is nog niet van kracht. Deze waardepapieren kunnen noch worden verkocht, noch kunnen er aanbiedingen voor de aankoop van deze waardepapieren worden aanvaard zolang de registratieverklaring niet van kracht is gegaan.

Over KKR Guernsey

KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR) is een commanditaire vennootschap op Guernsey, aangeduid als KKR Guernsey, met een economisch belang van 30% in KKR. De gewone aandelen en corresponderende beperkte depositoaandelen van KKR Guernsey zijn onderworpen aan een aantal beperkingen betreffende eigendom en overdracht. Inlichtingen over deze eigendoms- en overdrachtsbeperkingen zijn te vinden in het gedeelte Investor Relations van de website van KKR op www.kkr.com. KKR Guernsey heette voorheen KKR Private Equity Investors, L.P..

Over KKR

Opgericht in 1976 door Henry Kravis en George Roberts, is KKR is een toonaangevende, alternatieve vermogensbeheerder met $52,2 miljard aan beheerd vermogen vanaf 31 december 2009. Met meer dan 600 medewerkers en 14 kantoren beheert KKR kapitaal door middel van een aantal investeringsfondsen en rekeningen die meervoudige vermogensklassen dekken. KKR streeft ernaar waarden te creëren door overbrenging van haar operatieve expertise aan de bedrijven in haar portfolio. Tevens heeft het bedrijf actieve supervisie en controle over haar investeringen. KKR complementeert haar beleggerservaring en zet haar interactie met investeerders kracht bij door middel van haar klantenrelaties en kapitaalmarktplatforms. KKR staat op de beurs genoteerd door middel van KKR & Co. (Guernsey) L.P. (Euronext Amsterdam: KKR). Voor meer informatie, ga s.v.p. naar de website van KKR op www.kkr.com.

Geen aanbiedingsverklaring

Dit persbericht is geen aanbod voor de verkoop van aandelen in de Verenigde Staten. Effecten mogen in de Verenigde Staten niet worden aangeboden of verkocht bij afwezigheid van een registratie dan wel een ontheffing van registratie. Een eventuele openbare aandelenemissie in de Verenigde Staten zal worden verricht middels een prospectus die bij KKR & Co. L.P kan worden aangevraagd en die gedetailleerde informatie bevat over KKR & Co. L.P en het management daarvan, naast financiële stukken.

Uitspraken met betrekking tot de toekomst

Deze persverklaring bevat bepaalde uitspraken met betrekking tot de toekomst (‘forward-looking statements’). Uitspraken met betrekking tot de toekomst hebben betrekking op verwachtingen, overtuigingen, prognoses, toekomstplannen en strategieën, verwachte gebeurtenissen of trends en dergelijke uitspraken over zaken die geen historisch vaststaande feiten zijn. De uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn gebaseerd op de overtuigingen, aannames en verwachtingen van KKR en KKR Guernsey en verwachtingen over hun prestaties in de toekomst, rekening houdend met alle informatie die hen momenteel ter beschikking staat. Deze overtuigingen, aannames en verwachtingen kunnen veranderen als gevolg van allerlei mogelijke gebeurtenissen en factoren, die niet allemaal bij KKR of KKR Guernsey bekend zijn en waar ze mogelijk geen invloed kunnen uitoefenen. Als zich een verandering voordoet kunnen de activiteiten, financiële positie, liquiditeit en bedrijfsresultaten, waaronder de nettowaarde van activa, beheerde activa, de activa voor aflossing van vergoedingen, de aan vergoedingen gerelateerde inkomsten, de economische netto-inkomsten, de vastgelegde dollarinvesteringen en nog te storten betalingsverplichtingen aanzienlijk afwijken van hetgeen in de uitspraken met betrekking tot de toekomst is gemeld. Door onder meer de volgende factoren kunnen de daadwerkelijke resultaten afwijken van de uitspraken met betrekking tot de toekomst: de mogelijkheid dat de notering van de belangen in de gecombineerde activiteiten aan de New York Stock Exchange of de NASDAQ Stock Market niet doorgaat; het risico dat de verwachte voordelen van het combineren van de activiteiten niet worden verwezenlijkt; de algemene wisselvalligheid van de kapitaalmarkten; veranderingen in de bedrijfsstrategie van KKR of KKR Guernsey; beschikbaarheid, voorwaarden en inzet van kapitaal; beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel en de kosten voor het rekruteren en behouden van dergelijk personeel; veranderingen in de vermogensbeheersector, rentekoersen of de economie in het algemeen; onvoldoende resultaat uit de investeringen van KKR en een teruglopend vermogen om kapitaal te verwerven; en de mate en aard van de concurrentie van KKR. KKR noch KKR Guernsey neemt de verplichting op zich om uitspraken met betrekking tot de toekomst te herzien op grond van omstandigheden of gebeurtenissen die zich voordoen na de datum waarop de betreffende uitspraken zijn gedaan, met uitzondering van eventuele wettelijke verplichtingen daartoe. Daarnaast is de bedrijfsstrategie van KKR en KKR Guernsey gericht op de lange termijn en zijn financiële resultaten onderhevig aan een aanzienlijke wisselvalligheid. Extra informatie over factoren die van invloed zijn op KKR en KKR Guernsey zijn beschikbaar op de toestemmingsverklaring voor de aanvraag van KKR Guernsey van 24 juli 2009, die beschikbaar is op het gedeelte Investor Relations op www.kkr.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Kohlberg Kravis Roberts & Co.
Investeerdersbetrekkingen:
Jonathan Levin
+1-877-610-4910 (U.S.) / +1-212-230-9410
investor-relations@kkr.com
of
Mediabetrekkingen :
Peter McKillop of Kristi Huller
+1-212-750-8300

media@kkr.com

Ticker_symbol AEX:KKR
ISIN GB00B13BNQ35