Nieuwe financiële website CASHCOW.NL


Tips, advies, opinie, onderzoek en kansen

WEESP, 20100511 -- De website Cashtoday.nl heeft een nieuwe naam en is volledig gerestyled naar: Cashcow.nl. Cashcow.nl is de grootste financiële productsite van Nederland en is onderdeel van een sterke multimediamix van print, internet en een dagelijkse nieuwsbrief. De term cashcow komt uit de marketingwereld en betekent vrij vertaald `geldmaker'. De vermogende belegger is altijd op zoek naar die ene goede belegging. Dat is precies waar cashcow.nl de beleggers bij ondersteunt.

Cashcow.nl is ontwikkeld voor mensen in de leeftijdscategorie tussen de 35 en 70 jaar met een eigen inkomen boven de ¤ 75.000,- en een belegd vermogen van meer dan ¤ 100.000,-. Naast de onafhankelijke redactie zorgen veel gespecialiseerde en gerenommeerde gastredacteuren, columnisten en freelancers voor een kwalitatief hoogwaardige invulling. Cashcow.nl bestaat uit vijf channels: beurs, fondsen, stocks, vastgoed en institutioneel. De channels worden aangevuld met columns, research en informatie over partners.

Cashcow.nl houdt de belegger dagelijks op de hoogte van trends, ontwikkelingen en productmogelijkheden binnen de financiële wereld, scant de beleggingsfondsen, tipt 'gouden aandelen' en geeft koop- en verkoopadviezen. Doorlopend onderzoekt de redactie financiële producten en diensten.
Cashcow.nl onderscheidt zich door onafhankelijkheid, advies, onderzoek, opinie en een brede benadering van de beleggersmarkt.

De meeste beleggers willen graag eerst zelf informatie verzamelen om zich te oriënteren op de mogelijkheden. Daarin zijn wij een alerte, kritische en betrouwbare partner online, maar ook in print met het magazine CASH.

Over Investment Publishers BV:

Cashcow.nl is een initiatief van Investment Publishers te Weesp, een onderdeel van Triple i. Triple i heeft jarenlange ervaring in onderzoek en is uitgever van onder meer CASH, InFinance, Riche en Second Home Magazine.





Investment Publishers